Punčochář překvapil své fanoušky na sociálních sítích, když sdílel fotografii ze své vlastní úterní svatby s partnerkou Veronikou, o které téměř nikdo nevěděl. „Překvapení," napsal u fotografie s novomanželkou, se kterou je už čtyři roky. Pod příspěvkem se okamžitě začaly množit gratulace šokovaných fanoušků. 

Známému a oblíbenému šéfkuchaři restaurace U Matěje se podařilo dlouho odkládanou veselku utajit, a svatební den si tak pořádně užít. Nevěsta Veronika pro svůj velký den oblékla netradiční modrobílé šaty a Punčochář zvolil modrý oblek, aby k nevěstě pěkně ladil. A svatební den rodičů si samozřejmě nemohly nechat ujít ani jejich dvě děti. 

Krátce po obřadu se bavení hostů ujal Punčochářův kamarád, moderátor a kuchař Ivan Vodochodský (56), který se ujišťoval, jestli to se svatbou skutečně myslí dvojice vážně. „Hodláš být s panem Punčochářem i teď, když je slavný a bohatý?" ptal se nevěsty. Poté, co odpověděla „ANO", obrátil se na kuchaře.

„Honzo, hodláš být s Veronikou, když je teď paní Punčochářová, a vlastně bude taky bohatá?" vtipně se tázal Vodochodský. „Asi ano, teda," zdráhavě odpověděl Punčochář a vysloužil si smích přítomných hostů. Punčochář se oženil na své čtyřicátiny a obřad proběhl v jeho vlastní restauraci U Matěje. 

VIDEO: Porotci z Masterchef vyčetli kost ve filetu: „Za tu jste minule vyhazovali," reklamoval zákazník

Video
Video se připravuje ...

Porotci z Masterchef vyčetli kost ve filetu: „Za tu jste minule vyhazovali," reklamoval zákazník Markéta Volfová, Lukáš Červený, TV Nova

Fotogalerie
39 fotografií