Má nádhernou tvář, smyslné rty, uhrančivý pohled, husté hnědé kadeře, nekonečně dlouhé štíhlé nohy, je sexy… a přece přišla na tenhle svět jako muž. Nyní by se Brazilka Valentina Sampaiová mohla stát první transsexuálkou, která se kdy projde po přehlídkovém mole oděná v prestižním prádýlku značky Victoria’s Secret! Tím by se sice zařadila mezi pověstné „andílky“, jako je například Adriana Limaová (38), Gigi Hadidová (24), Alessandra Ambrosiová (38), Kendall Jennerová (23) nebo Cara Delevingneová (26), zároveň by ale získala i dosud neslýchané prvenství.

Marketingový ředitel Ed Rezek (71), který měl vždy hlavní slovo při výběru modelek pro prestižní přehlídku spodního prádla, přitom angažování transgender modelek (a také modelek spadajících do kategorie plus size) coby andílků dříve tvrdě kritizoval. Přestože působení Sampaiové ve Victoria’s Secret ještě nebylo oficiálně potvrzené, Rezek, jehož pranýřování „nevhodných“ modelek vedlo k dramatickému poklesu tržeb, koncem minulého týdne náhle oznámil podle deníku New York Times svou rezignaci.

To, že se Valentina stala dalším andílkem, nepřímo potvrdila i čokoládová kráska Lais Ribeirová (28). Ta totiž na svém twitteru sdílela článek o Valentině a napsala k němu: „První transgender modelka, která s námi fotí! Jsem z toho opravdu šťastná.“ Valentina není ve světě modelingu žádným nováčkem. Už dříve se objevila na titulce módního magazínu Vogue. Nyní na instagram nahrála krátké video s popiskem: „Nikdy nepřestávejte snít, pánové!“, pročež bylo očividné, že jde o zákulisí jisté kampaně…

VIDEO: Tahle sexy reklama na prádlo Victoria's Secret se točila v Praze

Video
Video se připravuje ...

Tahle sexy reklama se točila v Praze Youtube.com

Fotogalerie
67 fotografií