Helena Houdová s dětmi už delší dobu žije mimo Českou republiku. Usadili se v Austrálii, odkud se ovšem museli kvůli problémům s vízy před časem odstěhovat na Bali, kde žijí doteď. Na sociálních sítích se modelka nebojí ukázat jejich "odlišný" život, společně se svými často kontroverzními postoji. 

V posledním příspěvku ovšem možná zašla až příliš daleko. Mluví v něm o svém porodu, při němž došlo k nechtěné operaci, která ji poznamenala na dlouhá léta. „Když se narodil Darienek, cítila jsem absolutní bezmoc. Po nechtěné episiotomii jsem krvácela, omdlela a musela na operaci. Strach, že zemřu a že o něj - mého syna - přijdu, se stal všudypřítomným. A ukazoval se jako bezmoc. Vztek. Zoufalství," svěřila se modelka se strastmi z prvního porodu, které by jistě zamávaly s každou matkou. 

I přesto, že pak porodila další dvě děti, nikdy svému synovi za komplikace při porodu neodpustila. Negativní emoce se v ní dlouhá léta hromadily, až se z nich v minulém týdnu na svém synovi vykřičela, což považuje za terapeutické! „Když se tahle bezmoc ukázala v minulém týdnu jako bezmoc převlečená za vztek na Dariena, cítila jsem ji všude. V konečkách prstů, v morku kostí. Byla jsem tak naštvaná, že jsem nemohla dýchat. Tolik jsem na něj křičela, na své milované dítě," popisuje Houdová na instagramu těžkou situaci, kterou si prý dovolila cítit. 

„Bála jsem se, že mne to zabije. Že je to příliš. Že já jsem příliš. Že to sama nezvládnu. Že ho ztratím. Nezabila mne. Podívala se na mne, zmenšila se a byla ráda, že už si může odpočinout," vysvětlovala Houdová, jak se s nahromaděným hněvem vypořádala. Bývalá modelka věří, že emoce a pocity jsou pro lidi jako průvodci, proto je potřeba si je dovolit cítit. S tím se dá zajisté plně souhlasit, ale křičet kvůli tomu na své malé dítě, které za komplikovaný porod nemůže, je trošku přes čáru. 

VIDEO: Modelka Helena Houdová: Už rok na sobě neměla make-up! A své děti nenechá očkovat!

Video
Video se připravuje ...

Modelka Helena Houdová: Už rok na sobě neměla make-up! A své děti nenechá očkovat! Blesk TV

Fotogalerie
89 fotografií