Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Po nehodě s Brožovou vzala Jermanová dceru do kostela. A dala jí druhé jméno

Autor: vei - 
7. srpna 2019
05:02

Jen před pár dny ležela ani ne pětiměsíční dcerka středočeské hejtmanky Jaroslavy Pokorné Jermanové v kočárku na dálnici D1, když do auta jejího tatínka nabourala herečka Kateřina Brožová. Dnes zažila celá rodina hejtmanky v čele s malou velký den. Ema měla křtiny. Dostala další české jméno.

„Ema Anežka Pokorná. Děkujeme kmotře i kmotrovi a všem, co s námi strávili krásný a důležitý den v životě naší holčičky,“ pochlubila se středočeská hejtmanka Jaroslava Pokorná Jermanová (48) na svém facebookovém účtu dalším radostným dnem, který ji za posledních pár měsíců potkal, a připojila fotku se svou malou dcerkou i manželem – kadeřníkem Jakubem Pokorným (33).

Kde konkrétně byla dcera pokřtěná, nechtěla hejtmanka prozradit, celou slávu si prý ale v komorní atmosféře celá rodina užila. „Anežka je proto, že podle církve má být druhé jméno podle svatého, který je opatrovníkem křtěného, a my jsme vybrali Anežku podle Anežky České,“ přidala Pokorná Jermanová legendu k výběru druhého jména pro svou Emu.

Ani při tomto křtu nechyběly kromě požehnání dárky pro křtěnou. „Protože je to holčina, tak dostala náušnice, nebo křížek na krk,“ pochlubila se pyšná maminka.

Těsně před porodem Pokorná Jermanová v otevřeném rozhovoru pro Blesk Zprávy tajila, jaké jméno své dcerce dá. „Bude české,“ mlžila hejtmanka. V samém závěru těhotenství si svůj požehnaný stav pochvalovala. Cítila se prý lépe, než když čekala dnes už dospělého syna. „Toto těhotenství je úplně na pohodu. První těhotenství se synem nebylo úplně zdravotně OK,“ řekla.

Svůj úřad zastávala do poslední chvíle. Malá Ema ale přišla na svět o pár dní dřív, než bylo původně v plánu. Narodila se nakonec 14. března nad ránem v benešovské nemocnici.

„Malá je krásná, jmenuje se Ema a rozhodla se na svět přijít dřív, než jsme plánovali. Obě jsme v pořádku a vše proběhlo bez problémů,“ pochlubila se čerstvá maminka Blesk Zprávám těsně po porodu.

Zapřené dítě a muž na mateřské

Samotná hejtmanka byla na mateřské dovolené jen povinných šest týdnů, hned poté se vrátila do práce – vést středočeský krajský úřad. Její roli hned zastoupil novopečený otec a manžel – kadeřník Jakub Pokorný, kterého si vzala hejtmanka v roce 2016 na zámku Konopiště.

Žádným zvláštním kurzem otcovství prý Pokorný procházet nemusel. „Není to zas tak složité. Každý muž, když chce, tak se to naučí,“ řekla Blesk Zprávám hejtmanka ještě před porodem.

Pokorný má z předchozího vztahu syna, o kterém se ovšem jeho současná žena – středočeská hejtmanka a místopředsedkyně hnutí ANO dozvěděla až po dotazu Blesk Zpráv. A to ve chvíli, kdy na Pokorného bývalá partnerka podala exekuce kvůli údajným dluhům na alimentech.

Nehoda s Brožovou

Ještě před pár dny přitom měla Pokorná Jermanová o svou dceru chvíli strach. Ukázalo se totiž, že do vozu jejího manžela, který vezl i jejich Emu, nabourala na 4,5. kilometru dálnice D1 herečka Kateřina Brožová. Při nehodě se naštěstí nikomu nic nestalo a odnesly vše jen „plechy“. Herečka se dokonce při vyřizování všech potřebných dokumentů skláněla nad kočárkem hejtmančiny dcery.

„Stál v koloně a paní Brožová do něj narazila. Jel vlastním autem, měl v něm naši dcerku Emu, naštěstí se nic nestalo,“ okomentovala nehodu hejtmanka. „Paní Brožová byla velmi slušná,“ dodala na adresu herečky Blesk Zprávám Jermanová.

 

housIista ( 7. srpna 2019 16:40 )

Ne, o tvoji mámě to není, neboj!

housIista ( 7. srpna 2019 16:34 )

Desatero nectí a nedodržují ani fláterníci, troubo! jen o tom hezkly kecají a blbnou hlavy hloupým lidem jako seš ty

vemenozmojistary ( 7. srpna 2019 16:30 )

Chodí do kostela! JERMANOVÁ, cítíš a dodržuješ desatero? Těžko! Kdo lže, ten krade!

moudivlacek ( 7. srpna 2019 16:00 )

Jak je zdůrazněno, že jel VLASTNÍM autem. Copak oni už ten státní nepoužívají? Ta by měla po těch trapasech odstoupit a věnovat se děcku, když už si ho pořídila skoro v padesáti.

badot ( 7. srpna 2019 12:50 )

Jermanová dala na modlení hlavně kvůli defraudaci peněz za nepotřebné pi-coviny na středočeském úřadě. Asi brzy začne nosit burku nebo možná tepláky. Tu svíci by si měla schovat do krymu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa