Začíná to vypadat jako nějaký nový trend mezi českými celebritami určitého věku. Na rozdíl od mladších ročníků, které by nejspíš bez dramatických kouřových stínů nebo minimálně bez rudé rtěnky nešly ani vynést odpadky, herečky 45+ se na instagramu náhle chlubí svými nenalíčenými obličeji. Po herečkách Kateřině Brožové (51) a Jitce Schneiderové (46) se na dovolené ukázala nenamalovaná také Yvetta Blanarovičová.

„Bez líčidel a make-upu je mi nejlíp,“ svěřila se herečka, která svým mladistvým obličejem názorně ukazuje, že věk je jenom číslo. Její tvář bez šminek vypadá totiž skvěle! Samozřejmě nějaká ta vráska od doby, co hrála například v seriálu Pojišťovna štěstí labilní Zuzanu, přece jenom přibyla, ale ruku na srdce, opravdu by jí někdo tipoval pět křížků na krku? „Po měsíci se vrátím do ČR a hned druhý den tiskovka k seriálu Ulice a natáčení,“ slibuje navíc Blanarovičová svým fanouškům.

Sympatická herečka, která se do srdcí diváků zapsala především jako „malej, ale šikovnej“ čertík z pohádky Zdeňka Trošky (65) Princezna ze mlejna, se nikterak netají tím, že za svůj vzhled vděčí dobrým genům.„Babička téměř v devadesáti vypadala na sedmdesát a moje maminka v osmdesáti taky vypadá o dvacet let mladší. Stárneme podle toho, jací jsme. A myslím, že je to i tím, že jsem od čtyř let sportovala, dělala jsem gymnastiku a balet,“ vysvětlovala Blesku Yvetta na podzim loňského roku.

VIDEO: Blanarovičová slavila 55: Čím to, že tak dobře vypadá? Prozradila to!

Video
Video se připravuje ...

Blanarovičová slavila 55: Čím to, že tak dobře vypadá? Prozradila to! Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
55 fotografií