Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Andrea Antony: Týden sexu na líbánkách je přece jen trochu moc

Video se připravuje ...
VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ
7. srpna 2019 | 06:00

Moderátorka primáckých Divošek Andrea Antony (29) má tenhle rok plný významných událostí. Vdala se za muže svých snů, stala se hlavní tváří magazínu Playboy, kde se objevily její velmi žhavé fotečky, a ještě ji čeká oslava třicátých narozenin!

Andrejko, máš za sebou docela nabité léto. Svatba a přední stránka časopisu Playboy!
Nečekala jsem, že rok 2019 bude takhle nabitý. Žádost o ruku už byla loni, takže bylo jasné, že svatba bude letos, a na Vánoce přišla nabídka fotit pro Playboy. Řekla jsem jim, že pokud vymyslí něco pěkného, tak že to beru. A vymysleli. Sešlo se to vše ve dvou měsících. Rozlučka se svobodou, svatba i focení.

Páry se mnohdy během přípravy svatby hádají, co a jak bude, nervy na pochodu, stres, až to vypadá, že nebude nic. Jak jste to měli vy?
Vůbec jsme se nehádali, protože jsem to celé dělala já. Nechci Martinovi křivdit, ale řekněme si to na rovinu: svatba je většinou o nevěstě... A Martin se mě ptal na začátku, jestli se může do něčeho aktivně zapojit, ale já jsem nechtěla. Takže jsem mu předkládala jen určité varianty, ptala jsem se, jestli A, nebo B, a většinou jsem už dopředu věděla, co chci, aby odpověděl. Řekl mi, že tedy přijímá svou funkci, že musí přijít a říct ano. A to udělal výborně!

Tobě to takhle vyhovovalo, dělat vše sama, ty jsi tedy ten hnací motor a chceš mít tak trochu navrch?
V tomhle případě nešlo o to, mít navrch, měla jsem nějakou svou vysněnou svatbu, to Martin nemohl vědět, jakou. Předávala jsem mu úkoly, které šly mu předat, ale většinu jsem si dělala sama. Měla jsem okolo sebe spoustu lidí, kteří mi pomáhali. Monča Leová je moje družička, měla jsem koordinátorku Sabinu, která spoustu věcí převzala, takže ženich se valně nezapojoval, ale ne kvůli tomu, že by nechtěl, jen nebyl přizván.

Myslíš, že chlapi nemají nikdy žádnou vysněnou svatbu?
Martin měl vysněno, jaké tam chce pivo, a to si mohl vybrat. Řekl mi, že má dvě podmínky. Chtěl, aby tam bylo hodně jídla a aby to byla párty, což jsem chtěla také, takže se to splnilo, protože jsme šli spát v šest ráno!

Ty jsi s družičkami nacvičila velmi sexy taneček a video s ním koluje po internetu a vidělo ho už hrozně moc lidí – kolik přesně?
První nápad přišel od Moniky Leové. Hodně na taková videa koukáme a není to novinka, že by nevěsta připravila taneček pro ženicha. Všechny tři jsme závodně tancovaly asi dvanáct let, tak jsme si řekly, že když už, tak to uděláme pořádně. Trénovaly jsme na to půl roku, objednaly jsme si kostýmy, boty a chtěly jsme, aby to byla pecka. A povedlo se. Všichni z toho byli úplně odvaření, protože většina z nich mě nikdy neviděla takhle tančit, včetně manžela a jeho rodiny. Netančím už mnoho let, ani jsem si sama nepamatovala, jaké to je vystupovat, a bylo to skvělé a máme z toho úžasné zážitky. Překvapilo mě, jaký to má úspěch všude – že to bude mít úspěch na svatbě, to jsem čekala, ale že to bude mít takový přesah, jsem nečekala. Píše mi spousta nastávajících nevěst a chtějí rady a tipy, tak mám radost, že to inspiruje někoho dalšího. Video už zhlédlo asi čtyři sta tisíc lidí, teď jsme to dali i na YouTube, takže to asi ještě nabude. Máme takový sen, aby se to dostalo i do světa.

Toužila jsi někdy po tom, stát se mezinárodní hvězdou?
Nikdy jsem nad tím nepřemýšlela, ani si nemyslím, že jsem hvězdou tady u nás, i když už mě občas někdo pozná. Pracuju zatím na tom v českém rybníčku a baví mě to. Ani netuším, v čem bych mohla ve světě zazářit. Moderátorka asi ne, anglicky sice umím, ale nevím, jestli by to stačilo na moderování, tanec taky dobrý, ale asi bych tím svět neohromila, tak budu ještě přemýšlet.

No, tak třeba svými vnadami, i když tvé fotky pro Playboy toho zase tolik neodhalují! Co všechno bys byla schopná ukázat?
Teď jsme došli v Playboyi na hranici toho, co jsem byla schopna ukázat. Domluva zněla, že nebude vidět nic nahoře ani dole. Potom jsme ale udělali malý ústupeček, tak, aby se vlk nažral a koza zůstala celá, i ta moje. Pracuji pořád v televizi a je to součást zpravodajství a nemohu si dovolit ukazovat něco víc, než je nezbytně nutné, a tím si zavřít dveře pro nové projekty. Ale tím netvrdím, že třeba v budoucnu nebudu odvážnější, člověk nikdy neví.

Takže těchto fotek nebudeš nikdy litovat?
Myslím si, že ne. Udělala jsem to tak, abych nemusela. Doba už je někde jinde, kdyby se tohle fotilo před třiceti lety, tak možná by to bylo na hraně únosnosti. To, co jsme vytvořili, je podle mě sexy, není to vulgární a klidně to v budoucnu ukážu svým dětem a budu pyšná, že jsem ve třiceti takhle vypadala.

Jak jsi spokojená v manželském životě? A měli jste šanci jet na svatební cestu?
Svatební cesta je v plánu, pojedeme na Madeiru, což bude asi taková "chodící dovolená", takže si moc neodpočinu, ale pojedeme tam jen my dva, tak to bude určitě krásné.

Počkej, jak jako – na líbánkách chodit? To ani nevylezete z pokoje, ne?
Uvidíme, jak to bude s tím vycházením z pokoje, ale myslím, že aspoň jeden výlet si určitě uděláme. Týden je přece jen dlouhý, víš jak. Jinak z manželského života jsem nadšená, mám totiž skvělého manžela, je to děsné klišé, ale mám hroznou radost, že jsme se našli a že se máme tak rádi navzájem, že jsme se chtěli vzít a svatbou se nic nezměnilo. Jen vím, že je to strašné – ale říkáme si manžo. Jak s tím jednou začnete, tak se s tím hodně špatně končí, takže s tím nikdy nezačínejte.

Jak jste před svatbou spolu byli dlouho a jak tě ulovil? Nebo ty jeho?
My jsme se slovili navzájem. Dělám si srandu z toho, že jsem si ho vybrala jen kvůli tomu jménu. Říkala jsem si: Andrea Antony, to zní hrozně umělecky, kdyby nic, tak jen kvůli tomu ho musím sbalit... A ono se to nakonec stalo. Poznali jsme se díky cvičení, protože jsem začala dělat kruhové tréninky. Je to taková komunita lidí, kteří spolu cvičí, jezdí na víkendy. Nejdřív mě děsně rozčiloval, protože mi přišlo, že je to hrozný frajírek, uřvaný, všude musel být slyšet, což je nejhorší, protože přesně taková jsem já. Když jsme jeli na druhý víkend, tak jsem si říkala, že mu dám šanci, a on přijel s tím stejným plánem, takže jakmile jsme se setkali poprvé u baru, tak jsme se už nerozdělili až doposud, a to je tři roky.

Takže sis nejen zlepšila postavu, ale ještě našla muže svých snů!
A ještě jsem si zlepšila jméno, takže tři v jednom!

Takže jako motivace pro ženy, které hledají muže snů, posilovna je zlatý důl!
Ona to není posilovna, ty nemám ráda, tohle je jako skupinový trénink, kde tvoříte skupinu. V posilovně je každý za sebe, a když na někoho kouknete, tak ho spíš otrávíte. Tohle je skupina, ve které všichni komunikují, jezdí se na víkendové výjezdy, a musím přiznat, že jsem tam šla nejen kvůli postavě, ale také kvůli tomu, abych našla novou skupinku lidí, nové prostředí, ale že to až takhle vyjde, to jsem netušila.

A pořád chodíte cvičit?
Pořád, tak třikrát až čtyřikrát v týdnu, protože chci žrát, a abych mohla žrát a vypadat tak, jak vypadám, tak musím cvičit!

A co děti – teď, když už jste rodina? Máš nějakou pětiletku?
Pětiletka by mohla klapnout, to zní hezky. Letos mi totiž ještě k těm všem věcem bude třicet, takže pět let je tak akorát.

Video se připravuje ...