Slovenská obdoba populární soutěže Tvoje tvář má známý hlas se u našich východních sousedů těší obrovské oblibě a velký vliv na tom má i moderátor Martin Pyco Rausch, který pořadem provázel od samého začátku v roce 2016 a byl neodmyslitelnou součástí všech čtyř řad. Čeští diváci pak mohou Pyca znát například ze soutěže Česko Slovensko má talent, kterou uváděl po boku Jakuba Prachaře (35). 

V posledních měsících se ale spekulovalo, že se Pyco už v nové řadě neobjeví a nahradit ho má moderátor Martin Nikodým (48). To nyní potvrdila i samotná televize Markíza, na které populární show běží. 

„Děkujeme Martinovi za výbornou spolupráci na uplynulých čtyřech sériích, přejeme mu ať se mu daří v tom, co ho baví a naplňuje. Do show příchází nový moderátor, shodou okolností též Martin, který je stejně velkým profesionálem, a já se na naší spolupráci už velmi těším," řekl pro Čas.sk režisér show Pepe Majeský. 

V zákulisí se spekulovalo o vyhazovu, moderátor se ale údajně rozhodl pro změnu sám. „Intenzivně se věnuji natáčení videoreceptů na sociálních sítích a zpomaluji tempo," vysvětlil sám Pyco, který moderování v televizi vyměnil za spolupráci s jedním diskontním obchodním řetězcem. 

Martin Pyco Rausch je na Slovensku jedním z nejoblíbenějších moderátorů, zároveň je ale pověstný tím, že si veškeré projekty, na kterých spolupracuje, pečlivě vybírá. K těžkému rozhodnutí ho pravděpodobně donutily i zdravotní problémy. Už před dvěma roky v taneční soutěži Let's Dance prozradil, že ho trápí ploténka a dlouhé stání mu dělá problémy. A přece jen v Tváři toho moc nenaseděl...

Nový moderátor Martin Nikodým má velkou výhodu, protože už za sebou má účinkování v soutěži jako soutěžící. „Velmi mě potěšilo, když mě oslovili, abych se stal moderátorem Tváře. Vzal jsem si pár dní na rozhodnutí, ale myslím, že uplynulo sotva 24 hodin, a volal jsem režisérovi, protože jsem nenašel žádný důvod, pro který bych měl nabídku odmítnout," řekl nadšený Nikodým, který za moderování obdrží stejný honorář jako jeho předchůdce. 

VIDEO: TVOJE TVÁŘ: Hana Zagorová osobně učila Aleše Hámu

Video
Video se připravuje ...

TVOJE TVÁŘ: Hana Zagorová osobně učila Aleše Hámu! TV Nova

Fotogalerie
31 fotografií