Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ženu po smrti v dovolenkovém ráji rozřezali na orgány: Vrátili mi jí jen půlku, naříká zdrcený muž

Poté, co mu zemřela manželka, dostal muž její tělo bez několika orgánů.
Poté, co mu zemřela manželka, dostal muž její tělo bez několika orgánů.  (Autor: Facebook)
Autor: shp - 
7. srpna 2019
11:29

Peter (54) a Lynne (†54) Crouchovi z anglického Essexu odcestovali loni na Vánoce na vytouženou cestu do Dominikánské republiky. Jenže ženě, která zrovna slavila své narozeniny, se udělalo špatně. Zanedlouho poté, co se její zdraví zhoršilo, zemřela. Údajně na meningitidu. Jejího manžela to zdrtilo, ale tím jeho martyrium zdaleka nebylo u konce. Když se mu podařilo získat její tělo, zjistil, že zdaleka nebylo kompletní! 

Ještě 23. prosince se Britka Lynne Crouchová cítila dobře. Na Štědrý den se ale její zdravotní stav dramaticky zhoršil. „Všechno se to stalo tak rychle. V jednu chvíli jsme stáli u baru a druhý den ráno nemohla vstát z postele. Já jsem se cítil úplně v pořádku, ale jí se udělalo špatně tak rychle. Proč se to stalo jí, a ne mně?,“ ptal se zničený Peter na webu Daily Mirror.

Zničehonic zkolabovala

Poté, co se Lynne pokusila dojít si na jídlo, se pozvracela a zkolabovala. Na těle ženy se objevily tmavé léze a zanedlouho zemřela. Lékaři v Dominikánské republice určili jako příčinu smrti akutní meningitidu. Jenže když proběhla druhá pitva po převozu těla do Anglie, uvedli britští lékaři, že v těle nejsou po nemoci žádné stopy.

Co je ale horší, mrtvola Lynne nedorazila do ostrovního království celá. Chyběly jí oči, srdce, žaludek i další orgány. „Když jsme dostali její tělo zpět, nic v něm nebylo. Byla to prázdná schránka. Musel jsem pohřbít méně než polovinu své ženy,“ smutní Peter. Skutečné orgány měly být do vlasti dopraveny až později.

Nevěřím, že to jsou orgány mé ženy

Peter tomu ale nevěří. „Vím, že to není moje Lynne. Nemůžete jen tak zničehonic najít orgány po několika měsících,“ dodal muž. Podle něj  orgány ztratili v nemocnici v Dominikánské republice, nebo ještě hůře, prodali na černém trhu. „Na tom všem něco nehraje,“ stěžuje si zdrcený manžel.

marlen52 ( 8. srpna 2019 00:25 )

není lepší dovolená na Šumavě

Ukecanalama ( 7. srpna 2019 17:22 )

Přesně - podobnost čistě náhodná..

jameson ( 7. srpna 2019 14:01 )

A to má pán ještě stěstí, že je Angličan a ne Čech.
Tady by na něj ještě upletli 28 let v kriminále.

smradlavamakrela ( 7. srpna 2019 11:43 )

V této části světa to není nic zvláštního. To se všeobecně ví.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání