Zatímco na pohřeb tety v půlce července Anička nedorazila, jelikož právě trávila dovolenou v Mexiku s údajným novým přítelem, mladým hercem Jiřím Matouškem (27), další rodinnou sešlost již nevynechala.  

O rodinné tryzně za milovanou tetu informovala na svém facebooku herečka Bára Kodetová Šporclová (48). „Vzpomínkový den na naši krásnou tetu Julii Juhanovou jsme si, s mými sestřenicemi Vendulkou Burger (Vendula Rytířová - pozn. red.) a Annou Polívkovou, užily náramně!“ napsala dcera zesnulého herce Jiřího Kodeta (†67) a připojila i řadu fotek, na kterých pózuje se svými sestřenicemi.

Ale nejen s dcerou Bolka Polívky (70) a Kodetovy sestry Evelyny Steimarové (74), která je známá například ze StarDance či filmů Účastníci zájezdu a Po čem muži touží. Nechyběla totiž ani Vendula Rytířová, kterou měla Evelyna s textařem Zdeňkem Rytířem (†69). 

„Zavzpomínaly jsme si na naše dětství, tatínky a prababičku, a vše výjimečné, co k našemu dospívání patřilo. Byl to překrásný den. Julinko, děkuju, a holky, my to brzo zopakujeme!“ rozplývala se na sociální síti Kodetová, která se soudě podle fotek dobře bavila. Snad se ale příště dámy ze slavného klanu budou mít možnost setkat i při veselejší příležitosti.

VIDEO: Bára Kodetová, dcera Jiřího Kodeta: Táta má vlastní minci!

Video
Video se připravuje ...

Bára Kodetová, dcera Jiřího Kodeta: Táta má vlastní minci! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
59 fotografií