Do Červeného Dvora se Hanka dostala po sérii kolapsů, kdy kvůli nechutenství třikrát skončila v nemocnici. V posledních měsících totiž bojovala se závislostí na alkoholu, cigaretách a prášcích. V léčebně ve Dvoře Hanku zase naučili normálně jíst. Přibrala už dokonce šest kilo.

„Teď musí působit na její psychiku. Vřed na dvanácterníku zmizel, Hanka už nevypadá jako z koncentráku. Ale je třeba, aby lékaři změnili její uvažování,“ vysvětlil Blesku Krampol.

„Kdyby ji teď pustili domů, spadla by do toho znova, veškerá dosavadní léčba by přišla vniveč,“ má jasno. Proto by hercova manželka v úterý měla zamířit do Psychiatrické nemocnice v Praze-Bohnicích! Tam si ji vezmou na starost v centru drogově závislých.

Zbaví ji snad také touhy po cigaretách a prášcích všeho druhu. „Ve Dvoře měla maximálně deset cigár denně. Předtím doma vykouřila i dvě krabičky! A s těmi léky to bylo strašné. Mohlo to skončit tragicky,“ postěžoval si herec. Po poradě s odborníky si je jistý, že žena ještě potřebuje tak dva měsíce na doléčení. „Věřím jim na slovo, to zařízení je prý chloubou české psychiatrie,“ řekl Krampol Blesku. 

VIDEO: Krampol o manželce Hance, která dál leží na JIP: Ztratila chuť žít!

Video
Video se připravuje ...

Krampol o manželce Hance, která dál leží na JIP: Ztratila chuť žít! David Turek

 

Fotogalerie
64 fotografií