Petr Dvořák, vůdčí osobnost České televize, má čtyři dcery. Dvě ze svého prvního, i když nevydařeného, manželství, další dvě se svou současnou partnerkou. A jedna z těchto dcer, Pavlína, se v sobotu provdala za svého dlouholetého přítele Vojtěcha Kratochvíla, s nímž žije ve Stockholmu. Tam mu také počátkem tohoto roku řekla své „ano“. Teď si však tyhle dvě zamilované hrdličky veselku zopakovaly ještě v Česku, tentokráte s rodiči a přáteli. Podle webu Expres.cz šlo o církevní obřad následovaný bujarou párty v rekreačním středisku Poněšice. 

Přestože na svatbě panoval přísný zákaz focení, modelka a Česká Miss 2011 Jitka Nováčková (27), která se s nevěstou zná nejspíše z rodných Českých Budějovic, odkud rodina Dvořákových pochází, ono nařízení porušila. „Krásný to bylo,“ jásá Nováčková ve svých instastories. Díky ní se na sociálních sítích objevilo několik dojemných záběrů na skutečně kouzelný obřad v působivém prostředí kostela, nechybělo ani tradiční krájení dortu a jiné svatební zvyklosti. I když po obřadu lehce sprchlo, nemusí být novomanželé smutní. Neříká se snad, že prší štěstí?

Přestože na to útlounká Pavlína nevypadá, již od března je na mateřské dovolené. Ve Švédsku, kde žije už více než šest let, porodila svému životnímu partnerovi syna. „Už to jsou 2 týdny a 4 dny, co se nám ve Stockholmu narodilo miminko. Jak se tak říkává, život je vzhůru nohama. Všechno je to pro mě nové, ještě tady ve Švédsku, kde spousta věcí funguje jinak. Například najednou můžu jezdit autobusy MHD zdarma,“ poučila své příznivce a fanoušky počátkem dubna na facebooku, kde si říká Kudrnatá holka a zásobuje zdejší sociální síť nejrůznějšími vtipnými postřehy (nejenom) z mateřského života.

VIDEO: Ředitel ČT Petr Dvořák promluvil o seriálu Most: Úspěch nečekal a další řada nebude! 

Fotogalerie
55 fotografií