Jedno oko nezůstane suché! Kromě formální gratulace k osmatřicátým narozeninám se může Meghan Markleová těšit z mnohem důvěrnějšího a něžnějšího přání, které jí její manžel, britský princ Henry (jemuž nikdo neřekne jinak než Harry), otec jejího syna Archieho (3 měsíce), věnoval na instagramu. Někdejší nepříliš úspěšné herečce seriálu Kravaťáci se zkrátka manželstvím s anglickým monarchou podařilo ulovit jackpot. Není pochyb o tom, že Harry je velký romantik!

„Všechno nejlepší mé úžasné manželce. Děkuji ti, že ses ke mně přidala během tohoto dobrodružství! S láskou, H,“ napsal vévoda ze Sussexu k velice povedené momentce Meghan, která byla pořízena minulý podzim během jejich návštěvy království Tonga. Meghan má na snímku modré šaty, sepjaté ruce a krásný, naprosto přirozený a nestrojený úsměv. Dojemná slova prince Harryho, z nichž přímo sálá láska, nenechala nikoho chladným, a získala za pouhé tři hodiny na půl milionu lajků. Což je skutečně úctyhodné číslo!

Na instagramu Kensingtonského paláce, který oficiálně používá královská rodina, tedy především princ William (37) a jeho manželka Kate Middletonová (37), se také objevila slova adresovaná oslavenkyni Meghan. „Přejeme dnes velmi šťastné narozeniny vévodkyni ze Sussexu,“ stálo u snímku, na němž oba královští bratři i se svými manželkami a otcem, princem Charlesem (70), odcházejí z vánoční mše. Aby blahopřání nepůsobilo tak stroze, nechyběl u něj ani veselý emotikon ve tvaru balónku. Tento příspěvek na sociální síti ovšem zatím neboduje tolik jako veřejné vyznání lásky prince Harryho...

VIDEO: Nepovedené přistání Harryho a Meghan

Fotogalerie
58 fotografií