Po několika zásnubách se půvabná modelka Petra Němcová konečně dočkala, a zdá se, že se na ni po všem příkoří, kterým si v životě prošla, usmálo štěstí. O prvního snoubence, britského módního fotografa Simona Atleeho (†33), ji připravila tragédie. V roce 2004 zahynul pod vlnou tsunami v Thajsku, o život málem tehdy přišla i Petra. Poté byla zasnoubená se zpěvákem Jamesem Bluntem (44), na žádost o ruku kývla v roce 2012 také anglickému herci Jamie Belmanovi (33) a loni zrušila své zasnoubení s partnerem Alejandrem Grimaldim.

Až po boku podnikatele v nemovitostech a showbyznysu Benjamina Larretcheho našla podle všeho svou pověstnou lepší polovičku. A i když je spolu paparazzi nafotili poprvé na podzim loňského roku, ona se s ním po necelém roce randění rozhodla vstoupit do svazku manželského. A byl to podle všeho velice mystický zážitek. Nevěsta na sobě měla dlouhé bílé šaty jednoduchého střihu, ženich zvolil flitrované sako, na hlavách měli oba dva indiánské čelenky s peřím a stáli v kruhu utvořeném z květin. Podle jejích instastories je také zřejmé, že jim k obřadu „hrály“ bubínky („Moje srdce tlouklo hlasitěji než ten buben,“ přiznala Němcová na sociální síti).

„Cítím neuvěřitelnou vděčnost, že se s vámi můžeme podělit o tohle zprávu. Vzali jsme se během soukromého obřadu na posvátném místě Cathedral Rock v Sodoně,“ napsala nadšená modelka k poetickému snímku, na němž si novomanželé zamilovaně koukají do očí, zatímco jim nad hlavami visí dramatická oblaka.

„Toto místo je pro nás díky své mocné energii a domorodým tradicím velmi zvláštní. Během našeho posvátného spojení se všechny elementy a andělé shromáždili a vytvořili nad námi magický zlatý mrak… Jsme skutečně nadšeni, že můžeme tvořit své cesty a svou budoucnost společně. Všem děkujeme za vaši lásku a posíláme vám mnoho požehnání,“ dodala Němcová.

VIDEO: Petra Němcová v roce 2011: Jak plánovala svatbu?

Video
Video se připravuje ...

Petra Němcová prozradila, jak plánuje svou svatbu Jan Jedlička

Fotogalerie
98 fotografií