Přestože je po více než roce Tereza Brodská z nejhoršího venku, pořád musí docházet na rehabilitace. Na to, co se tehdy stalo, nejspíš nikdy nezapomene. Koneckonců léčba pro ni byla opravdu náročná. Osm týdnů jsem ležela doma, z toho týden ve špitále, a šest týdnů jsem si denně píchala injekce do břicha (lék na ředění krve, pozn. red.), svěřila se Blesk.cz herečka na tiskové konferenci České televize, kde se představoval díl Nevidím, neslyším z cyklu Jak si nepokazit život, v němž hraje hlavní roli.

Zraněná noha později paradoxně měla nežádoucí zdravotní následky i na tu zdravou. Když se ta zraněná noha zlepšovala, tak se ozvala ta zatěžovaná a dostala jsem zánět do achilovky, hrozila mi operace. Půl roku jsem dělala všechno možné, aby se to zlepšilo, až jsem skončila v rukou pana profesora Koláře, a tam docházím pravidelně několikrát týdně,“ prozradila herečka, kterou čeká natáčení seriálu také na konkurenční televizi.

Profesor Pavel Kolář je fyzioterapeut zaměřující se především na pohybovou patologii. Mezi jeho pacienty se objevili dokonce i čeští prezidenti Václav Klaus (78) a Václav Havel (†75) nebo známí vrcholoví sportovci, mezi něž patří hokejový bůh Jaromír Jágr (47) nebo fotbalista Tomáš Rosický(38).

VIDEO: Upřímná Tereza Brodská: Proč přibrala 10 kilo? A jak je na tom máma Brejchová?

Video
Video se připravuje ...

Upřímná Tereza Brodská: Proč přibrala 10 kilo? A jak je na tom máma Brejchová? Markéta Reinischová

Fotogalerie
34 fotografií