Miliardář Karel Janeček se svou partnerkou Liliou Khousnoutdinovou cestuje po celém světě. V současné době se tento kontroverzní pár údajně nachází na prosluněné Krétě. Éterická tmavovláska z cest posílá na instagram jednu fotku za druhou, a samozřejmě vždy s nějakým mystickým poselstvím.

Až nyní se však pochlubila snímky v plavkách, které pořídil malý Leo (4), Liliin syn z předchozího manželství. „Máma snažící se zachytit slunce,“ napsala kněžka k sérii snímků, na nichž během západu slunce svůdně pózuje u moře. Na fotkách však nelze přehlédnout její vystouplá žebra…

Lilia se obvykle halí do dlouhých rób, které její figuru dokonale kryjí. Už na karlovarském filmovém festivalu přitom bylo vidět, že nejspíš má „třicet kilo i s postelí“. Na dotaz Blesku, zda se po porodu vrátila na svou původní váhu, však kráska s ruskými kořeny smutně odvětila, že je naopak „bohužel mnohem hubenější než dříve“. Ne proto, že by se ve vztahu s někdejším bigamistou Janečkem trápila, na vině jsou podle ní pozitivní hormony – a notně omezený jídelníček.

„Láska a zamilovanost mi, myslím si, svědčí. Ale jinak omezit živočišnou stravu, to velmi, velmi pomáhá,“ prozradila dvojnásobná maminka Lilia svůj recept, jak být stále fit. Nezbývá, než doufat, že „omezení živočišné stravy“ neznamená, že nejí téměř nic, protože jenom z lásky být živa jaksi nemůže. Otázkou je, jestli si také uvědomuje, že když stále kojí dcerku Isabelku (1), měla by o to více dodržovat zdravou životosprávu, do které se drastické diety a hladovění z lásky určitě nepočítá.

VIDEO: Karel Janeček a jeho Lilia: Hodně lásky, vnitřní rozvod a hurá na Kamčatku!

Video
Video se připravuje ...

Karel Janeček a jeho Lilia: Hodně lásky, vnitřní rozvod a hurá na Kamčatku! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
57 fotografií