O tom, že se sexy modelka ani trochu nestydí, rozhodně není pochyb. Tereza Kačerová se kromě perfektní postavy může pochlubit také divokou a tajemstvím zastřenou minulostí po boku zesnulého DJe Aviciiho (†28). Vzhledem k jeho sebevraždě, k níž došlo loni v dubnu, je to ale dávno uzavřená kapitola, rány zahojil čas a kráska už si dávno užívá života s někým jiným.



Několik měsíců je jejím novým objevem dánský producent a DJ Morten Breum. A už na první pohled bylo všem jasné, čím nespoutanou Terezu nejspíš zaujal. Když totiž zveřejnila první společné fotky, fanoušci nevěřili vlastním očím – „Avicii žije?!“ ptali se mnozí šokovaní sledující. Ano, až tak je zesnulému hudebníkovi podobný. Navíc sdílejí i stejné povolání. 

A tak české modelce nyní zahřívá postel klon tragicky zesnulého DJe, ovšem o něco málo starší a tím pádem i zkušenější. Tereza dokonce neotálí a novou lásku si přivezla i do Čech. Společné chvíle u modelky doma však překazily jeho pracovní povinnosti. Jako DJ se na jednom místě holt dlouho neohřeje. A modelce se už evidentně stýská! 

„Vrať se. Každý ví, že beze mě nemůžeš už spát,“ napsala laškovně na svůj instagram k romantické společné fotce z postele. Jeho odpověď níže v komentářích na sebe nenechala dlouho čekat. „Jsi tak krásná, jsem do tebe blázen! Je pravda, že se mi nespí dobře, když tu nejsi,“ vyznal se po uši zamilovaný dánský producent, který se za DJ pultíkem objevuje vedle takových hvězd, jako je například David Guetta (51), který se se svou láskou a jejím synem Lukou vydal poznávat krásy Česka.

VIDEO: Česká modelka a mrtvý Avicii (†28): Vychovávali syna a chtěli další dítě!

Video
Video se připravuje ...

Česká modelka a mrtvý Avicii (†28): Vychovávali syna a chtěli další dítě! Blesk TV

Fotogalerie
31 fotografií