Rusovlasá herečka Petra Palevičová na TV JOJ září v roli energické advokátky, která tvrdošíjně bojuje za své mandanty a je během soudního sporu ochotna získat maximum. V pořadu Soudní síň je vždy velice distingovaná, uhlazená a nosí slušivé kostýmky a brýle. V soukromí to ale bude pořádná dračice!

Její nejnovější snímky na instagramu zanechaly všechny její fanoušky v němém úžasu. Palevičové je zjevně slovo stud cizí! „Překvapení pro mého přítele Martina,“ napsala štíhlá zrzka ke snímku, na němž pózuje téměř nahá v posteli, oděná jenom v plavečkách lososové barvy s blyštivými kamínky, které nenechávají mnoho prostoru pro fantazii.

Třešničkou na dortu je pak indické tetování henna na jejím sexy plochém bříšku a na kotnících. Fotky navíc opatřila všeříkajícími hashtagy „sexy“, „láska pro lásku“, „bříško“, „lotosový květ“ nebo „pokožka“.

A to je zatracený rozdíl oproti tomu, na co jsou televizní diváci zvyklí! Že by se však zlobili? To spíše naopak. Rajcovní selfie rovnou z postýlky ohodnotili množstvím lajků, a jeden muž si dokonce závistivě povzdechnul. „Takovéhle překvapení bych chtěl zažít i já.“ Jak je vidět, blížící se padesátka Palevičovou nikterak neomezuje, a na sociálních sítích dokazuje, že věk je jenom číslo… No, co... se svým výstavním tělíčkem si takovou provokaci klidně může dovolit!

VIDEO: Anna Geislerová: Co je nejstálejší věc v jejím životě? 

Video
Video se připravuje ...

Anna Geislerová: Co je nejstálejší věc v jejím životě? Martin Balcar, Aleš Brunclík

Fotogalerie
18 fotografií