Cesta k vysněnému potomkovi ale nebyla vůbec jednoduchá. V nejnovějším příspěvku na instagramu, kde se novomanželka Patrika Hezuckého Nikola pochlubila rostoucím bříškem, prozradila, že v minulosti prodělala čtyři potraty. 

„Čím déle na něco čekáš, tím více si vážíš toho, až to konečně přijde. Čím více musíš o něco bojovat, tím vzácnější pro tebe je, když toho dosáhneš. A čím více bolesti na své cestě podstoupíš, tím sladší je pocit, když konečně dorazíš do cíle. Na všechny krásné věci se vyplatí čekat a bojovat za ně ze všech sil," napsala v dojemném příspěvku na sociální síti manželka oblíbeného moderátora Evropy 2. 

Nikola se pak svým fanouškům svěřila s detaily složité a bolestné cesty se šťastným koncem: „Čtyři potraty a bolest na duši, která už nikdy nezmizí. Tři IVF cykly s kolotočem injekcí, hormonů a kortikoidů. Dva příšerné hyperstimulační syndromy, při kterých jsem měla chuť to zabalit a jedno obrovské nekonečné štěstí, které za to všechno stojí," dodala nadšená nastávající maminka. 

Pro oba novomanžele to bude rodičovská premiéra, Hezucký se tak svého uzlíčku štěstí dočká ve svých padesáti letech. 

VIDEO: Patrik Hezucký o svatbě: Nervozita a neustálé obavy!

Video
Video se připravuje ...

Patrik Hezucký o svatbě: Nervozita a neustálé obavy! Martin Balcar, Aleš Brunclík

Fotogalerie
85 fotografií