Kucherenko je velmi aktivní na sociálních sítích a na Slovensku má dokonce svůj pořad Svět podle Kucherenko, ve kterém se nebojí projevit svůj názor, i když nad ním kolikrát kroutí její fanoušci jen hlavou. 

Terčem posměchu bývá na jejím instagramu také její vzhled a zejména její rty, které se nedají přehlédnout, nedají spát nejednomu fanouškovi. „Ty rty časem splasknou?" zajímalo jednoho z fanoušků.

A to by nebyla Kucherenko, aby nepřišla s odpovědí, která pobavila celé Slovensko. „Ty jsou moje, takže asi těžko splasknou," šokovala šestatřicetiletá modelka. „Rty už nemám udělané nejméně tři roky. Jsou už přirozené. To konturka je opticky zvětšuje," dodala pohotově. 

Jaké má tedy tajemství těchto neskutečně plných rtů? „Po enormním tlaku veřejnosti jsem se rozhodla promluvit, jaké je to s mými rty. Musím se s vámi podělit o tajemství. Vezmete si rozkrojenou cibuli a jemně ji přikládáte na rty. Dělám to tak už roky a vidíte, že to pomáhá. Potom je nejlepší ji rychle sníst," prohlásila před třemi lety exmanželka Sergeje Kucherenka ve svém videu, které bylo s největší pravděpodobností ale pouze nepodařeným žertem. 

VIDEO: Modelka nebo kačer Donald? Slovenka s obřími rty radí i dalším!

Video
Video se připravuje ...

Modelka nebo kačer Donald? Slovenka s obřími rty radí i dalším! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
76 fotografií