Sympatickou herečku Jitku Schneiderovou si jen málokdo dokáže představit bez výrazného líčení, rudé rtěnky a dramatických kouřových stínů. Stejně tak jako bez nádherných rób od nejznámějších návrhářů. Vždy je perfektně „vystajlovaná“, načesaná, dokonalá.

Dokonce i známá módní kritička Františka Čížková (67), která obvykle nenechá na nikom niť suchou, se nechala slyšet, že patří k nejlépe oblékaným hvězdám! V Karlových Varech, kde Schneiderová přitom oslnila každým svým outfitem, slavnou módní guru prosila, aby ji nehodnotila příliš ostře, jelikož si jenom „odběhla od plotny“.

Jak ovšem vypadá, když se doopravdy nenechá nalíčit smečkou vizážistů, nenechá si vyfoukat vlasy v nádherné lokny, ale naopak na sebe hodí v rámci dovolené u moře jenom plavky a všechny šminky si nechá spláchnout vlnami? To předvedla nyní na svém instagramu. Přestože jí táhne již na padesát, je Schneiderová moderní ženou, která se na sociálních sítích prezentuje velice civilně.

„Načural vumen,“ napsala s narážkou na anglická slova „natural woman“ (v překladu přirozená či přírodní žena) Schneiderová ke svému selfie z pláže, na němž se nestydí všem svým 95 tisícům followerů ukázat vrásky, kruhy pod očima a pihy, které obvykle zakrývá vrstva make-upu.

Pod líčidly se sice dá leccos skrýt a díky tomuto přirozenému looku by jí člověk skutečně tipoval její reálný věk, rozhodně se však nedá říct, že by jí to s „nahou“ tváří neslušelo. Ba právě naopak! Za svou odvahu sklízí na sociální síti jenom samé pochvaly a mnozí se shodují na tom, že tuto Jitku dokonce preferují před tou, co se pak prochází na červeném koberci.

VIDEO: Františka Čížková zpovídá Jitku Schneiderovou: Promluvily o závažném problému!

Video
Video se připravuje ...

Františka Čížková zpovídá Jitku Schneiderovou: Promluvily o závažném problému! Františka, Aleš Brunclík

Fotogalerie
43 fotografií