Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Brutální vražda královny krásy: Nahou Káťu našli podřezanou v kufru!

Autor: rc - 
29. července 2019
13:05

Tragickou smrt krásné mladé dívky vyšetřuje ruská policie. Tělo čtyřiadvacetileté účastnice miss Jekatěriny K. bylo nalezeno v jejím bytě. Blogerce, kterou desítky tisíc fanoušků přirovnávaly k Audrey Hepburnové, někdo podřízl krk a její nahé tělo nacpal do kufru!

Život pohledné Jekatěriny K. na sociální síti instagram sledovalo neuvěřitelných 80 tisíc lidí. Dívka pocházející z Moskvy na sociální síť přidávala jak fotografie z cest, tak snímky ze svého soukromého života.

Čtyřiadvacetiletá kráska s uhrančivým pohledem se v roce 2018 dokonce zúčastnila soutěže Miss MAXIM. Jekatěrina se však nechtěla živit jen jako modelka. V Moskvě studovala druhým ročníkem dermatovenerologii a sexuologii.

Začátkem prázdnin kráska cestovala po Evropě. Na sociální síti publikovala fotografie z romantických Benátek i z řeckého Korfu. Podle informací DailyMail se před časem rozešla se svým přítelem a začala randit s dvaapadesátiletým mužem, za kterým měla údajně v plánu jet do Nizozemska. Některé zdroje spekulují o tom, že začala poskytovat sexuální služby za úplatu.

Poté, co se Jekatěrina nějaký čas neozvala svým rodičům, začali mít o ni strach. Kontaktovali proto domovníka, aby se podíval do jejího bytu v Moskvě.

Ten přání jejích rodičů vyhověl. Ovšem poté, co vstoupil do jejího bytu, zažil obrovský šok. Tělo mladé krásky našel s podříznutým krkem nacpané v kufru! Policie potvrdila, že jí někdo zasadil také řadu bodných ran. V současné době vyšetřuje, zda se nejednalo o zločin z vášně.

jasnovidec01 ( 31. července 2019 09:43 )

To asi pak už nebyla krásná nadějná modelína co ?BRRRRRR...

Vivat_Putin ( 29. července 2019 19:46 )

Podobný osud by byl vhodný pro prazandu1 a všechny šlápoty

Stanley1000 ( 29. července 2019 15:04 )

Možná se zde projevím jako sadista, ale v tomto, anebo podobných případech je mi to úplně jedno, ale kdo spáchá takovýto zločin, měly by mu být uříznuty genitálie zubatým nožem při plném vědomí a nařezány na kolečka, jako salám a do konce života by měl ve věznici sloužit jako *** pro obveselení ostatních vězňů.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání