I když to vypadalo, že Eliška a Jakub jsou si souzení, tak se loni na podzim náhle rozešli. „Máme různé touhy, různé sny a toužíme sdílet je a realizovat s milovanou osobou. Někdo touží po teple rodinného krbu, společných chvílích, někdo po dobrodružství a cestování. Všechny sny mají stejnou váhu, protože každý z nás má právo snít,“ napsala na sociální síť Bučková.

Vágner jejich rozchod nekomentoval a dál se naplno věnoval rybaření. Oba dva se ovšem se jak smyslů zbavení začali následně fotit s miminky svých mladších sourozenců. Jako kdyby do světa hlásili, my už chceme svoje vlastní. A ukázalo se, že tomu tak skutečně je.

„Kdyby mi někdo před 10 lety řekl, že má malá sestřička Terezka bude mít dítě dříve než já, nikdy bych tomu nevěřil... Nejenom jedno, ale už dokonce dvě. Náš nový přírůstek do klanu Vágnerů... Pan Albert," rozplýval se Jakub nad synovcem.

„Budu mít někdy své vlastní děti? Myslím....ano," svěřil se rybář pod fotkou s malým chlapečkem v náručí. Ale nejdřív by si měl najít partnerku, která by mu děti porodila... Stejně tak Eliška je po rozchodu stále nezadaná a jistě by po dítěti toužila...

VIDEO: Muzikant Karel Vágner: Syna se na rozchod s Bučkovou neptám

Video
Video se připravuje ...

Muzikant Karel Vágner: Syna se na rozchod s Bučkovou neptám Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
37 fotografií