„Zítra po obědě jedu za tátou milovaným, tak moc se na něho těším, ale i na Ivanu a sestřičky, jsou perfektní,“ svěřila se Dominika v sobotu. „A přijde i sestra Lucie, takže konečně společně oslavíme tu tátovu osmdesátku,“ těšila se Dominika, která chtěla tátu překvapit jeho oblíbeným dortem, který mu rok co rok pekla bývalá hospodyně.

„Paní Jandová je bohužel na Moravě,“ referovala smutně Dominika, a tak sehnala dort alespoň velmi podobný. „Je téměř totožný: Piškot, pudinkový vanilkový krém a ovoce. Přesně tohle táta miluje,“ radovala se a nechala sladký dárek opatřit nápisem »Tatínkovi s láskou Dominika«. 

EXKLUZIVNĚ: Dominika Gottová přiletěla do Prahy! Takhle se vítala s mámou!

Video
Video se připravuje ...

EXKLUZIVNĚ: Dominika Gottová přiletěla do Prahy! Takhle se vítala s mámou! David Turek

S dortem na Bertramku

A tak přesně dvě hodiny po poledni stála včera i s Timem před tátovou vilou na Bertramce a zvonila. Přišla jí otevřít zpěvákova manželka Ivana a Dominika se jenom natěšeně nadechla… Za dveřmi ji čekal táta, a když později dorazila i Lucie, byla celá rodinka pohromadě! Pro nemocného Karla, který prodělal v poslední době akutní zápal plic a jezdí na výměnu krve, to jistě byla krásná vzpruha. A jak probíhala oslava? Na to se můžete podívat v galerii pod článkem díky fotkám, které Slavík sdílel na svém instagramu. K nim šťastně připsal: "Další krásné narozeninové setkání".

Video: Dominika roztřeseně o vztahu s tátou Gottem: Uzavřeli jsme dohodu!

Video
Video se připravuje ...

Dominika roztřeseně o vztahu s tátou Gottem: Uzavřeli jsme dohodu! Luboš Procházka

Fotogalerie
128 fotografií