Teď je Šuvadová po 16 letech zpátky na Slovensku a za velkou louži nijak nespěchá. „Dostala jsem už tamní občanství, takže nejsem nucená jezdit tam každou chvíli. Navíc mi před rokem a půl zemřel můj domácí, a i to mé rozhodnutí ovlivnilo. "

„Ale to hlavní, proč tu jsem tak dlouho, je, že chci být se svým otcem. Nemohla bych se soustředit na rozvíjení kariéry a osobně růst, když vím, že doma mám tátu, který potřebuje pomoc," svěřila se Šuvadová slovenskému deníku Nový čas.

„Už v Americe jsem to měla nastavené tak, že když to bude zapotřebí, vrátím se. Když na tom začátkem roku táta nebyl zdravotně nejlíp, přemýšlela jsem, jaké to bude, až tu jednou nebude. Všechny modlitby a meditace, které jsem se naučila ve spirituálních školách, všechno to, v co věřím, jsem praktikovala a rozmlouvala i s Nejvyšším. Pověděla jsem mu, že na to ještě nejsem připravená. Určitě v tom byla i obava z toho, že jsem s tátou neuzavřela náš vztah tak, jak bych chtěla, protože jsem byla dlouho pryč," říká Šuvadová.

„Chci mu o sobě ještě mnohé říci, dozvědět se více o něm. Teď to tak děláme, žijeme spolu v jednom bytě. Snažím se, aby otcova duše na sobě ještě zapracovala," dodává herečka, která momentálně nemá ani žádný vztah. 

Fotogalerie
27 fotografií