Fotoreportérům deníku Nový čas se však i přesto podařilo Rytmuse s Jasminou při příchodu do porodnice zachytit. Na luxusní soukromou kliniku v Bratislavě Jasmina nastoupila v půl deváté ráno, Rytmus jí nesl tašku a držel manželku, která měla v rukou jen polštářek, ochranitelsky za ramena. V tu chvíli už do porodu scházelo jen několik málo hodin.

Pak se ale stalo cosi záhadného. Asi hodinu poté, co Rytmus s manželkou zmizel v útrobách kliniky, se zčistajasna otevřel kufr jeho auta! Raper zřejmě nevědomky uvnitř budovy nepozorností stiskl dálkové ovládání, protože ani on, ani nikdo z jeho blízkých se k vozu nevrátil. Otevřený kufr zabouchla až procházející žena.

A kolik porod na takové soukromé klinice stojí? Záleží na tom, co všechno si Jasmina s Rytmusem naporoučeli, ale levné to nebude. Jen poplatek za nadstandardní služby je 1 400 Eur, tedy cca 36 000 korun, přičemž příplatek za apartmán, který může Rytmus s Jasminou sdílet, přijde na 1 000 eur denně, tedy asi na 25 800 korun. Další stovky eur by museli zaplatit, pokud si vybrali vlastního porodníka, ansteziologa a porodní asistentku. Podle propočtu deníku Nový čas už teď Sanelův porod přišel na 3 200 eur, tedy více než 80 000 korun. 

Fotogalerie
34 fotografií