Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

V Pardubicích vypadla holčička (5) z okna: Policie zatkla tátu!

Aktualizováno -
28. července 2019
11:56
Autor: lm, jp - 
27. července 2019
21:47

Dramatický zásah za sebou mají pardubičtí záchranáři. Ti byli v sobotu povoláni do Černé za Bory k malé holčičce (5), která vypadla z okna. Z výšky osmi metrů se zřítila zřejmě kvůli nepozorným rodičům. Když záchranáři bojovali o její život, její otec jim začal aktivně bránit v práci. Muž nakonec skončil v policejních poutech.

K tragickému pádu došlo v sobotu kolem půl sedmé večer. V bytě, ve kterém dítě vylezlo do otevřeného okna a vypadlo z něj, byli v tu dobu tři lidé, matka, otec a ještě jedna žena. Podle informací Blesku šlo o mongolské obyvatele. Příbuzní holčičky v tu doby popíjeli alkohol a dívenky si zřejmě moc nevšímali.

„Podle předběžného ohledání místa nebylo zjištěno cizí zavinění. Případ prověřujeme jako těžké ublížení na zdraví z nedbalosti,“ uvedla mluvčí pardubické policie Markéta Janovská.

Její kolegové při vyšetřování povolali do Černé za Bory i strážníky, aby jim přijeli pomoci kvůli chování otce zraněné dcery, který na místě zasahoval do práce záchranářů ošetřujících holčičku, čímž ji komplikoval. Svoji roli zřejmě sehrál alkohol, kterého měl v sobě dvě promile. Skončil v policejních poutech a v doprovodu strážců zákona putoval na záchytku.

vemenozmojistary ( 28. července 2019 12:06 )

Mongolský šikmooký krysy! Tahá to sem nemoci, zejména tuberu! Vystřílet je a bude pokoj!

Evka4 ( 28. července 2019 09:25 )

Indiáni

alter012 ( 28. července 2019 06:34 )

Hneď bolo jasné , že k akému kmeňu patrí ten "príbuzný" . Aj u nás osadníci toto robia , bránia policajtom , hasičom, zachranárom ; čo keby náhodou zachránili ich príbuzného ....ke´d oni majú iný plán .....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání