Po dlouhém období depresí, kdy se Marika Gombitová uzavřela před světem, si comebackový koncert zpěvačky nemohli nechat ujít ani její slavní kolegové ze šoubyznysu, jako třeba Lucie Bílá (53), Helena Vondráčková (72) nebo Miro Žbirka (66). Na invalidní vozík upoutaná zpěvačka obdržela několikrát 'standing ovation', dojetí a štěstí by se dalo krájet a Gombitová měla namířeno opět mezi špičku. 

Životem zkoušená zpěvačka poté absolvovala koncertní šňůru po velkých českých a slovenských městech a vystupovala i na soukromých akcích. Vysoké pracovní tempo zpěvačky se odrazilo i na jejích příjmech, které se za rok 2016 vyšplhaly až do výše 10 milionů korun!

„Je nutné rozlišovat, že nejde o čistý zisk, který je rozdílem mezi příjmy a výdaji. Při organizování koncertů jsou náklady poměrně vysoké, a proto se přizývají sponzoři, kteří je dokážou svými financemi snížit," poukazuje zdroj z branže na fakt, že samotná zpěvačka se nakoec z výdělku příliš neradovala. 

V roce 2017 navíc několikanásobná slovenská slavice razantně ubrala tempo a za celý rok vystoupila pouze třikrát - na dvou firemních akcích a na jednom vánočním koncertě v Praze. To se samozřejmě odrazilo i na jejích příjmech, kdy se její společnost, kterou založila, dostala do ztráty!

Jinak tomu není ani v těchto letech a hlavním důvodem je absence zpěvaččiných vystoupení. Gombitová, která je po dopravní nehodě už téměř 40 let upoutána na invalidní vozík, je známá svými výkyvy nálad. Aby mohla v klidu vystupovat, musí se nacházet ve skvělé psychické i fyzické kondici. 

V tomto roce vystoupila Gombitová na pódiu pouze jednou, po boku Mekyho Žbirky, na valentinském reprezentačním plese. Dvaašedesátiletá interpretka si hlas udržuje ve svém domácím nahrávacím studiu a stará se o své dva psíky. I přesto, že v posledních několika letech se jí příliš nedaří, zpěvačka si nemá rozhodně na co stěžovat. Její obrovské hity jako 'Koloseum' nebo 'Vyznanie' jsou neustále nasazované v rádiích, a tak jí na účtě každý rok přistanou relativně vysoké tantiemy. 

Kdy a jestli vůbec se Gombitová opět ukáže na pódiu, zůstává prozatím záhadou. Její fanoušci ale mají jasno, ať se rozhodne jakkoliv, vždycky budou stát na její straně.  

VIDEO: Žbirka o Gombitové: Nikdy jsem nepřestal věřit, že se Marika vrátí!

Video
Video se připravuje ...

Žbirka o Gombitové: Nikdy jsem nepřestal věřit, že se Marika vrátí! Petr Macek, Petr Soukup

Fotogalerie
80 fotografií