Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Mladou maminku na dětském hřišti ubodal její expřítel: Zavraždil ji před zraky dcery (5)!

Autor: DH - 
26. července 2019
17:48

Z videa, které se objevilo na ruských sociálních sítích, mrazí. Je na něm zachycená vražda sedmadvacetileté Natalye z Moskvy, kterou na dětském hřišti před zraky dcery (5) pravděpodobně ubodal její o rok starší exmilenec Artyom. Toho už policie zadržela.

O zadržení Artyoma S. (28) informovalo v tiskové zprávě ministerstvo vnitra. Ten se měl údajně podle některých zpráv k činu doznat.

Hrůzostrašná vražda zachycená na videu se stala během čtvrtečního odpoledne na dětském hřišti ve městě Remenskoye nedaleko Moskvy. Podle policie sem Artyom S. dorazil ve vypůjčeném automobilu z Noginsku.

Video ukazuje, jak muž zastavil na ulici a namířil si to rovnou k lavičce, na které seděla jeho bývalá milenka Natalye B. Nejprve jí dal facku, pak ji ale začal bodat. Konfliktu si už ale mezi tím stihly všimnout přítomné děti a hlavně jejich matky, které i s nimi s křikem utekly pryč.

Video: Hrůzostrašné video z Ruska: Muž tu na dětském hřišti ubodal exmilenku (27)

Žena útok nepřežila. Byť se podle videa snažila bránit sebevíc, útočník jí zasadil 20  bodných ran. Smrti své matky navíc přihlížela její pětiletá dcera Alexandra, která si na hřišti v tu dobu hrála. Ta je momentálně v hlubokém šoku.

Proč musela mladá matka zemřít, zatím není zcela jasné. Motivem pachatele, který se po činu sebral a odešel pryč, měla být žárlivost. Oběť byla učitelkou na zdravotnické škole. Do Moskvy se přistěhovala právě po rozchodu s údajným pachatelem. Chtěla před ním prý zmizet, on si ji ale našel.

 

 

vvogh.t ( 27. července 2019 06:52 )

U arabáčů je to standard a chlapa ani nezavřou, doufejme, že to kapitánka lodi jedenatřicetiletá Němka Carole Racketeová s africkými migranty ví.

1pravda1 ( 26. července 2019 23:24 )

Vražda ze cti? Nebo ze žárlivosti? Na USA školách se zase ve velkém střílí, jediná výhoda je, že tomu nepřihlíží malé děti....

jasnovidec01 ( 26. července 2019 21:21 )

debile jsem chlap,ale tohle udělá jen ubožák

cocumysvole ( 26. července 2019 18:47 )

Pokud ještě nevisí tak spravedlnost neexistuje.

Paul Katzchen ( 26. července 2019 18:44 )

A bude to stále horší a horší,jestly jste žena, tak si zkuste typnout proč, teda, jestly jako žena máte dostatek sebekrytiky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání