Dominika Gottová se narodila jako dcera nejslavnějšího českého zpěváka, nejspíš proto toužila odejít někam, kde ji nikdo nezná. Kde bude moci zapadnout mezi »normální« lidi a nebude žít s nálepkou protekční dcery asi nejslavnějšího Čecha Karla Gotta. „Když jsem se seznámila s Timem a nabídnul mi, ať jdu žít s ním do Helsinek, tak jsem se na to strašně těšila. Postupem času jsem ale začala zjišťovat, že tu zemi nemám ráda,“ svěřila se s překvapivou informací Dominika, která na severu Evropy žije už 19 let.

„Nemám ráda zimu, ta tady trvá devět měsíců. Mentalita Finů je jiná než Čechů a tady si člověk kamarády jen tak neudělá,“ postěžovala si reportérům Blesku, kteří se s ní ve Finsku setkali, aby zjistili, jak se Dominice daří, když už několikrát zrušila svoji ohlášenou cestu do Prahy. „Nebyla jsem tam už rok a půl a chybí mi čím dál víc. Jsem ráda, že někoho z Česka vůbec vidím,“ neskrývala nadšení.

Dominika se ve Finsku živila jako kosmetička nebo servírka, teď je ale doma. „Teď pracovat nemůžu. Mám velké problémy, že nemůžu spát. Pak to doháním přes den. Můžou za to bílé noci, které tu jsou. Teď už se kolem půlnoci stmívá, ale před měsícem bylo světlo celou noc!“ prozradila Gottová, která se navíc stará o manžela, finského muzikanta Tima Tolkkiho (53), který bojuje s bipolární poruchou. „Timo je momentálně v té manické fázi, tak je to fajn, to spíš já mám někdy dny, kdy nemůžu vyjít z domu,“ postěžovala si Dominika.

VIDEO: Dominika o vztahu s tátou Gottem: Uzavřeli jsme dohodu!

Video
Video se připravuje ...

Dominika o vztahu s tátou Gottem: Uzavřeli jsme dohodu! Luboš Procházka

Fotogalerie
84 fotografií