Britney Spearsová randí s íránským krasavcem už přes dva roky, ale až tento týden se poprvé ukázali na společenské události coby pár. Na červeném koberci premiéry filmu Tenkrát v Hollywoodu si dokonce před fotografy vyměnili i několik polibků. Mnoho fanoušků se obávalo, v jakém stavu se problémová zpěvačka na premiéře ukáže, Britney ale vypadala spokojeně a šťastně. 

Dvojice se poprvé potkala na natáčení zpěvaččina videoklipu k písni Slumber Party, vztah ale potvrdili až na začátku roku 2017. Na sociálních sítích si pravidelně vyznávají lásku, a tak by se nebylo čemu divit, kdyby do toho jednou chtěli praštit. 

VIDEO: Britney Spearsová - Slumber Party (feat. Tinashe)

Fanouškům z premiéry totiž neunikl jeden malý detail, a to diamantový prsten, který se zpěvačce třpytil na prsteníčku levé ruky. Zda se skutečně jedná o zásnubní prsten, nebo pouze o módní doplněk, ani jeden z páru zatím neprozradil. 

Premiéra filmu byla první společenskou událostí, na které se Britney objevila od svého uzavření v psychiatrické léčebně na jaře tohoto roku. Sam jí byl v těžkém období velkou oporou. „Motivuje mě více než kdokoliv jiný. Vyrůstal jsem se třemi sestrami, takže v mojí povaze je podpora členů rodiny. A ona už pro mě rodinou je. Vždycky ji budu podporovat, jsem šťastný, že je v mém životě," prohlásil před časem Sam. 

Velkou motivací ukázat se na premiéře filmu byla také možná přítomnost hollywoodského krasavce Brada Pitta (55), do kterého je Britney platonicky zamilovaná od svého dětství. 

„Když jsem se s Bradem setkala poprvé, byla jsem úplně omámená. Měla jsem boty na podpatku, jako idiot, a vrazila do něj a říkám: 'Ach můj Bože, jsem vaše největší fanynka.' Přišla jsem na chvíli úplně o rozum. Byla jsem tak trapná. Byl to asi nejtrapnější moment mého života. Ale on byl tak sexy," svěřila se před lety v rozhovoru mladá hvězdička. Kdyby jen tenkrát věděla, že trapnějších momentů v jejím životě ještě přijde mnohem více. 

VIDEO: Britney Spearsová napálila známého amerického moderátora Jimmyho Kimmela

Video
Video se připravuje ...

Britney Spears napálila známého amerického moderátora. youtube_Jimmy Kimmel Live/BPŽ

Fotogalerie
148 fotografií