Obě moderátorky spojuje jedno, a to, že ani jedna nestihla svatbu do roka a do dne. Sandra na otázku - vezmeš si mě? odpověděla ANO v únoru 2017 a Terezie loni o  prázdninách.

"Vypadá to, že to opravdu do roka nestihneme. Ještě jsme svatbu ani nezačali plánovat. Bude to malá svatba, takže to možná letos stihneme. Ale jak říkám, nevím jaké šaty, místo, nic. Jednou už jsem se vdávala, takže to pro mě nebude nic nového," svěřila se smíchem Terezie, která si nedávno změnila příjmení z Kašparovské na své dívčí Tománková. Ale až se vdá, tak si vezme příjmení manžela, o pět let staršího podnikatele Jana.

To Sandra ještě váhá: "Lidi si na to akorát musí zvyknout. V občance budu Pospíšilová, i když jsme přišli na matriku, tak paní matrikářka mi říká – "viděla jsem nějaké video, že chcete být Pospíšilová, tak jsem vám to tam rovnou napsala. Je to v pohodě?" A já nebyla ještě definitivně rozhodnutá, ale udělala to za mě. Na obrazovku váhám, přeci jen člověk už má to jméno nějak vybudované, je to nějaká značka, ale myslím si, že si lze zvyknout i na tu Pospíšilovou."

Moderátorka Odpoledních zpráv má svatbu naplánovanou na půlku srpna. "Teď máme intenzivní finiš. Tenhle týden jdu na poslední zkoušku a měla by vyzkoušet šaty i moje malá Emilka, protože nechávám šít šaty i pro ni. Protože jsem chtěla, abychom to měli stejné," prozrazuje Parmová.

VIDEO: Terezie Tománková se bude podruhé vdávat! Jak bude její svatba vypadat?

Video
Video se připravuje ...

Terezie Tománková se bude podruhé vdávat! Jak bude její svatba vypadat? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
24 fotografií