Železniční přejezd v Uhříněvsi v ulici U Starého mlýna se stal osudným motorkáři. Právě tam ho kolem půlnoci srazil projíždějící vlak. „Na místo vyrazila Policie České republiky i zdravotnická záchranná služba, muž utrpěl zranění neslučitelná se životem,“ řekl Blesk.cz policejní mluvčí Jan Rybanský. Jednou z vyšetřovacích verzí je podle něj i to, že motorkář takto spáchal sebevraždu!

Podle informací Blesk.cz najel na přejezd, sundal si helmu a čekal, až vlak pojede. Závory přitom byly spuštěné a blikala výstražná světla. Policisté údajně kromě helmy našli také nedopitou lahev rumu. „Celou dopravní nehodu prošetřujeme. Byla nařízena soudní pitva,“ dodal Rybanský.

Tragédie se odehrála jen kousek od místa, kde se 29. dubna 2014 skokem pod vlak zabila tehdy 48letá zpěvačka Iveta Bartošová. Na téže trati v květnu 2018 zemřel po srážce s vlakem muž. 

Trápí vás problémy?

V krizové situaci se může octnout kdokoli z nás, dítě i dospělý. Linky důvěry nabízejí anonymní telefonický kontakt pro rozhovor o aktuálních problémech vyžadujících neodkladné nebo naléhavé řešení. V případě, že vás cokoli trápí, volejte:

Linka bezpečí pro děti a mládež v krizových životních situacích zdarma a nonstop 116 111.

Linka důvěry CKI Bohnice pro dospělé nonstop 284 016 666.

Fotogalerie
31 fotografií