Posledních několik dní se spekulovalo, jestli je pár, který vznikl za podivných okolností při natáčení osmé řady StarDance, stále spolu. Emanuele Ridi a Lucie Hunčárová ale veškeré zvěsti o rozchodu dementovali. 

To už ale neplatí, protože ve středu odpoledne jejich rozchod potvrdil sám Ridi na svém facebooku. „Vzhledem k šířícím se mediálním spekulacím jsme se rozhodli vás informovat, že jsme se skutečně po vzájemné dohodě rozhodli před nedávnem ukončit náš vztah a jít každý svou vlastní cestou. Rozešli jsme se zcela v dobrém a i nadále zůstáváme přáteli a přejeme jeden druhému v jeho budoucím životě jen to nejlepší. Občas to prostě i přes veškerou snahu nevyjde. Takový je život...,“ napsal italský kuchař ve svém prohlášení. 

Temperamentní pětačtyřicátník by chtěl svůj téměř tříletý vztah tímto prohlášením oficiálně uzavřít a k rozchodu se nechce více vyjadřovat. „Současně jsme se dohodli, že tenhle status bude naším jediným vyjádřením k ukončení našeho vztahu a že již nebudeme poskytovat žádná další vysvětlení či doplnění k těmto řádkům. Jedná se o čistě soukromou záležitost, a proto vás všechny žádáme, abyste respektovali toto naše rozhodnutí,“ dodal Ridi s tím, že na jakékoliv dotazy týkající se rozchodu reagovat nebude. 

Během natáčení osmé řady taneční soutěže StarDance učaroval Ridi Hunčárové natolik, že se kvůli němu rozhodla opustit dlouholetého partnera Jana Ondera (33), se kterým tvořila pár jak na tanečním parketu, tak mimo něj.

VIDEO: Emanuele Ridi a Lucie Hunčárová v luxusním italském hotelu

Video
Video se připravuje ...

Emanuele Ridi a Lucie Hunčárová v luxusním italském hotelu Instagram

Fotogalerie
139 fotografií