A letošní léto ikoně pražského jara 68 prý vůbec nesedlo. „Nezdravě se potím na hlavě a pořád padám. Dokonce se mi podařilo prorazit si holeň,“ přiznala zpěvačka. Nejdřív se pomlátila, když ji auto dovezlo po celodenním vyčerpávajícím natáčení večer domů. „Vypadla jsem doslova z auta a tělo je dodnes samá modřina,“ popisuje Marta.

Podruhé šla zase z bytu do garáže pro auto a skončila zase na zemi. A to už prý byla samá krev. „Ta rána na holeni je pořád otevřená, ale už zasychá. Krev ze mne ale crčela hodně dlouho. Vypadala jsem jako z jatek,“ přiznává Kubišová, která si veškeré rány doposud zaléčovala doma.

Potom se jí udělalo ale celkově tak zle, že se vydala do Nemocnice Na Homolce ke svému profesoru Petru Neužilovi (66). „Řekla jsem mu, že pořád padám, jsem špatná a vypadám jak týraná žena, což ostatně viděl, když jsem přišla. No a tak mi udělal celkový vyšetření, na den mě hospitalizovali,“ svěřuje zpěvačka. Naštěstí nic vážného u ní neshledali.

Vyměnili mi ale prášky na srdce a myslím, že ty nové jsou mnohem lepší. Po těch minulých mne strašně bolely nohy,“ míní Marta, která musí ale kvůli srdci ještě na magnetickou rezonanci. „To aby mi prošetřili ještě zadní stranu srdce. Jestli ta náhodou nedělá neplechu,“ vysvětluje Kubišová.

Ze svých momentálních zdravotních trablů viní situaci, která vznikla kolem jejího bratra Jana Kubiše (†74), jenž zemřel loni v listopadu v Kanadě, kde žil. „Je to už osm měsíců a já nevím, co provedli s jeho popelem a jestli je vůbec zpopelněn a neučí se na něm medici. Je to zoufalá situace, na kterou se snažím silou vůle nemyslet. Zdá se ale, že tenhle stres je příčinou všech mých potíží,“ míní legendární zpěvačka.

VIDEO: Marta Kubišová: Na Gottových narozenínách přiznala zdravotní problémy!

Video
Video se připravuje ...

Marta Kubišová: Na Gottových narozenínách přiznala zdravotní problémy! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
41 fotografií