Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Modelka Playboye pila vodku 24 hodin denně: Měsíc ležela na jednom místě, až jí vlastní moč rozežrala kůži!

Autor: rc - 
25. července 2019
14:00

V jednu chvíli tancovala na party otce Playboye Hugha Hefnera a v další ležela ve své vlastní moči a výkalech s vodkou v ruce. Jessice Landonové bylo pouhých šestadvacet let, když propadla alkoholu. Vodku popíjela čtyřiadvacet hodin denně. Nakonec skončila tak, že měsíc ležela na podlaze ve vlastní špíně, až jí moč rozežrala kůži!

Jessica Landonová se narodila v malém městečku Rancho Cucamonga v Kalifornii. Jako každá mladá dívka snila o tom, že bude slavnou modelkou. Jessica si hodlala za svým snem jít a v devatenácti letech se přestěhovala do Los Angeles. Pohledná dívka se brzy dostala na stránky časopisů jako Playboy nebo Perfect 10. Dokonce našla uplatnění i jako herečka. Jako zajíček Playboye nemohla chybět ani na pověstných divokých večírcích Hugha Hefnera. Vše nasvědčovalo tomu, že Jessicu čeká velká kariéra. Ovšem pak náhle nastal strmý pád.

Jessica začala holdovat alkoholu a to až tak, že pila čtyřiadvacet hodin denně. „Když se ohlédnu zpět, vidím, že jsem se neustále pokoušela zaplnit prázdnotu alkoholem, láskou, jídlem. Žiješ jen jednou, bylo mé motto. Když jsem byla malá, byla jsem zneužívaná chůvou, což ve mně zanechalo vinu a stud. Cítila jsem, že jsem udělala něco, co to zapříčinilo a že to byla z nějakého důvodu moje chyba, což myslím, že přispělo k mé závislosti, sebedestrukci,“ uvedla pro Daily Mirror Jessica.

Bylo jí pouhých šestadvacet a přespávala na půdě u kamaráda a neustále pila. „Toho času jsem čtyřiadvacet hodin pila vodku. Odpadla jsem večer a probudila se v panice, strašně jsem se třásla, tak jsem vzala vodku v lahvi na vodu, která ležela vedle mé postele,“ popsala své nejhorší chvíle života.

„Zvracela jsem neustále krev. Bylo to peklo,“ dodala. Nakonec nezvládla dokonce ani vstát. „Ležela jsem na podlaze a téměř se upila k smrti. Nebyla jsem schopná vstát a dojít si na záchod, protože jsem byla příliš slabá, tak jsem tam ležela v moči a výkalech déle než měsíc,“ uvedla Jessica. Moč jí dokonce rozežrala kůži na bocích. Dostala vážnou infekci. „Věděla jsem, že umírám a začínala jsem být zoufalá. Zavolala jsem bývalému příteli a prosila o pomoc,“ řekla Jessica s tím, že její ex ji nakonec zachránil.

Později se Jessica dostala z nejhoršího. Přestala pít a začala od začátku. Teď pomáhá ostatním, které potkal podobný osud. Svůj příběh sdílela i na sociálních sítích. Jen na instagramu ji sleduje 48 tisíc lidí.

villon ( 25. července 2019 23:06 )

Zradila sama sebe. Mněla chlastat dál a pak bich si ji vážil.

Ivana Kalivodova ( 25. července 2019 19:32 )

Nestačí jen číst, je potřeba i u toho premyslet

vemenozmojistary ( 25. července 2019 18:05 )

To měla chlast na měsíc/24 hodin denně vedle sebe na zemi???

Altingerka ( 25. července 2019 14:46 )

To je asi blbost ne? Měsíc nejedla, pila vodku? Tak pokud ano, tak pit vodku 24 hodin denně, celý měsíc, tak to by ji brzo došla a ne až za měsíc. Nikdo jí nehledal, celý měsic, aha. Hlavně, že mobil fungoval bez dobíjení a našla ho v té moči. Někdo by měl sbírat tyhle novinářské etudy a vznikla by kniha příběhů, veselého blábolu.

Zobrazit celou diskusi