Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Českého „ironmana“ Vojtu srazilo auto a řidič ujel! Taková hovada by měla přijít o řidičák, zuří triatlonista

Triatlonista Vojtěch Kačena teď leží v nemocnici s roztrženým lýtkem a zlomeninou čtvrtého obratle.
Triatlonista Vojtěch Kačena teď leží v nemocnici s roztrženým lýtkem a zlomeninou čtvrtého obratle.  (Autor: Facebook)
Autor: csk - 
23. července 2019
05:41

Bezohlednost některých řidičů nezná mezí! V neděli odpoledne doplatil na šoféra hulváta sportovní nadšenec Vojtěch Kačena, který po kolizi s automobilem skončil s važnými zraněními v nemocnici. Na alarmující chování řidiče upozornil na sociálních sítích triatlonista Jan Strangmuller.

Strangmuller v emotivním příspěvku, který se rychle šíří po sociálních sítích, nabádá k dopadení řidiče bílého Fordu Transit s přívěsem, který měl nehodu způsobit a z místa ujet. Ke kolizi došlo dle jeho slov v neděli kolem 17:15 u Hostomic na Berounsku. Jeho kamarád, manažer a amatérský triatlonista Vojtěch Kačena leží v nemocnici s roztrženou nohou a zlomeninou čtvrtého obratle.

Kačena se zrovna připravoval na náročný závod Ironman World Championship na Havaji, kterého se v minulých letech úspěšně zúčastnil. Bohužel to vypadá, že tréninky přišly vniveč a kvůli zraněním bude muset sportování na nějakou dobu pověsit na hřebík.

ostuda ( 23. července 2019 09:37 )

informace jak za ko ru nu pí ča. takže nejspíš karma

Taurus70 ( 23. července 2019 07:18 )

Za to cykliste jsou fantasticti ucastnici silnicniho provozu zrovna v pondeli ke mne prijel frajirek na semaforu a klidne se oprel o kapotu,kdyz jsem na nej zatroubil jeste se rozciloval a to se nebavme
o najizdeni do krizovatky kdyby ho trefil tak se neni cemu divit ,jen tak mimochodem jel na specialu ktery nema na ceste vubec co delat.😏

PPP150W ( 23. července 2019 06:33 )

Naprosto nic neomlouvá chování řidiče, ale pokud tomu mám rozumět tak, že "zrovna trénoval na silnici" musím říct, že si tak trochu koledoval, a navíc nebyly sděleny okolnosti nehody.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání