Nejnovější portréty roztomilého prince George odhalily, že malý blonďáček je velký fotbalový nadšenec. Tři oficiální fotografie pořídila jeho maminka, vévodkyně Kate, která je milovnicí focení. 

Na jednom z nich se rozpustilý chlapec válí v trávě na zahradě královského paláce a na odiv vystavuje svůj úsměv, kde mu aktuálně chybí jeden spodní zoubek. George je oblečen ve fotbalovém dresu, takže to vypadá, že půjde ve šlépějích svého otce Williama, který je prezidentem fotbalové asociace a velkým fanouškem fotbalového klubu Aston Villa. 

Druhý snímek, opět ve fotbalovém dresu, ukazuje portrét George s rošťáckým úsměvem a na třetím pak malý školák zapózoval v černém polotričku na rodinné dovolené. Po svém dědečkovi princi Charlesovi (70) a tatínkovi Williamovi je George třetím v pořadí, kdo v budoucnu usedne na královský trůn. 

Budoucí král sám vyjádřil přání, že by chtěl své narozeniny slavit v kruhu rodiny a velmi skromně. S rodiči a svými sourozenci Louisem (1) a Charlotte (4) měl původně slavit v tropickém ráji na ostrově Mustique, s největší pravděpodobností ale dojde na menší sešlost na jejich víkendovém sídle v Norfolku, kam by měli dorazit i jeho nejbližší přátelé ze školy. 

VIDEO: Těm to sluší! Kate se ukázala na veřejnosti se všemi třemi dětmi.

Video
Video se připravuje ...

Těm to sluší! Kate se ukázala na veřejnosti se všemi třemi dětmi. @kensingtonroyal

Fotogalerie
180 fotografií