Ve stejné pozici se Šebrle nefotil poprvé. Úplně stejně, akorát v zimě a s kulisou horských velikánů, se moderátor zpráv na Primě nechal vyfotit loni v únoru, kdy takto svým fanynkám přál k svátku zamilovaných Sv. Valentýnu. Co a komu přeje letos, není jasné, protože sportovec krátce poté fotografii raději smazal...

Můžeme jen hádat, za jakých okolností snímek vznikl. Noční kamínková pláž u proslulého italského jezera sportovce svedla k pózování hluboko v noci, na sociální síti se fotka objevila v jednu v noci. A ráno zase zmizela, že by Romanovi dodal odvahu nějaký noční mejdan a pár skleniček?

Alkohol v parném odpoledni se mu vymstil už minulý rok, kdy na pracovním mejdanu Primy rozjel hříšný tanec se sekretářkou Denisou. Nejdřív s ní prováděl akrobatické kousky na parketu – jejím tělem točil nad hlavou a zkoušel s ní zvedačky jak z Hříšného tance, pak se s ní vášnivě líbal opřený o dodávku i cestou k taxíku, kterým společně odjeli. A pořádně horko mu muselo být, když to posléze vysvětloval naštvané manželce Evě.

Fotogalerie
65 fotografií