Těžko uvěřit, že je to už šest let, co vévoda a vévodkyně z Cambridge přivítali do své rodiny prvorozeného syna! Malý chlapec bude nyní slavit své už šesté narozeniny a stráví je jak s rodiči, tedy tatínkem princem Williamem a maminkou Kate Middletonovou,  tak i se svými mladšími sourozenci, což je sestřička Charlotte (4) a bráška Louis (1).

V současné době rodinka pobývá na ostrově Mustique, a tak je jasné, že k narozeninové párty dojde právě zde, tedy na místě, které má v oblibě nejenom královská rodina, ale třeba i zpěvák Mick Jagger (75) a další vlivné celebrity.

Budou to mimochodem už druhé narozeniny prince George, které prožije na tomto exkluzivním místě v tropickém ráji, kde jsou bělostné písčité pláže, blankytně modré moře a luxusní resorty. Podle zdroje blízkého královské rodině se rodiče malého prince pokusí udělat všechno, aby se chlapcova narozeninová oslava, která dozajista nebude jenom dětskou párty s balonky a frkačkami, podařila. „Vévoda a vévodkyně z Cambridge zorganizují narozeninovou oslavu pro George sami,“ tvrdí zdroj podle magazínu US Weekly.

Údajně najali například kouzelníka, aby předvedl pro George magickou show, a kromě dortu připraví malému školákovi jeho oblíbené jídlo. Kdo by ovšem čekal nějaké ty lanýže nebo kaviár, ten bude zklamaný. George prý nejvíce holduje obyčejné pizze!

Očekává se, že stejně jako v předchozích letech, i v tento narozeninový den se na sociálních sítích objeví fotky malého oslavence. Tyto snímky obvykle pořizuje nadšená a velice talentovaná fotografka Kate Middletonová, která se snaží svým fotoaparátem zachytit všechny důležité milníky v životech svých dětí – a to od narození až po první dny ve škole a školce.

Je otázkou, zda se i letos k rodinné oslavě připojí Georgova tetička Pippa (35) se svým manželem Jamesem Matthewsem (43). Před devíti měsíci se totiž stala maminkou maličkého Arthura...

VIDEO: Princ George šel poprvé do školy! Bez maminky, jen s tátou Williamem a učitelkou

Video
Video se připravuje ...

Princ George šel poprvé do školy! Bez maminky, jen s tátou Williamem a učitelkou Instagram

Fotogalerie
67 fotografií