Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Propuštěný vrah vyřezal oběti (†48) orgány před zraky jejích synů (11). Zabil i svou ženu

Autor: tva - 
22. července 2019
08:00

Mrazivý případ se odehrál v americkém statě Maine na východním pobřeží Spojených států. 77letý muž zde ubodal sociální pracovnici Kimberly Dobbieovou (†48) před zraky jejích dvou synů. Otřesný čin je přitom velice podobný tomu, který se odehrál v roce 1979 a za který si Albert Flick odpykal 25 let za mřížemi. Na konci sedmdesátých let brutálně ubodal svou tehdejší manželku v přítomnosti její dcery. Píše o tom britský server The Sun.

Jen šest let po svém propuštění, v roce 2010, seděl muž opět ve vazbě za napadení jiné ženy. V roce 2014 se ale soudce rozhodl pro předčasné propuštění – argumentoval Flickovým vysokým věkem a podle rozsudku by tak jeho věznění nemělo smysl. Kdo ale považoval seniora za neškodného, ten se šeredně mýlil.

Po svém přestěhování do města Lewiston ve státě Maine se totiž Flick seznámil s Dobbieovou. Žena se okamžitě v jeho očích stala objektem nebezpečné posedlosti, pronásledoval ji, a dokonce se vydával za bezdomovce, aby s ní mohl přijít do styku v jejím zaměstnání. Když se dozvěděl, že Dobbieová chce odjet z města, aby se vymanila z jeho přítomnosti, rozhodl se k činu.

„Když ji nemohu mít, tak ji alespoň zabiju,“ líčí ve své zprávě státní zástupce. Dále uvádí, že dva dny před vraždou si speciálně na tuto příležitost Flick pořídil v supermarketu dvojici nožů.

Vyřezal z ženy orgány před zraky jejích synů

Ženu poté muž napadl během dne uprostřed ulice poblíž samoobslužné prádelny. Údajně jí měl na místě vyřezat z těla srdce a plíce. Jeho vražednému běsnění přihlíželi 11letí synové-dvojčata oběti. Surová událost byla rovněž zachycena na průmyslových kamerách.

Elsie Clementová, dcera tehdejší ženy Flicka, kterou zavraždil v roce 1979, uvedla, že „ten, kdo připustil, aby (Flick) běhal mezi lidmi na svobodě, by se měl zpovídat dětem zavražděné Dobbieové“.

Zajímalo by mě, jak by to vypadalo, kdyby se ten člověk měl postavit naproti těm klukům a vysvětlovat jim, jak moc je vlastně v pořádku, že se člověk jako Flick běžně pohybuje mezi lidmi,“ řekla Clementová televizi NBC. Albert Flick se dočká svého rozsudku v srpnu.

ANO_nam_bude_lip ( 22. července 2019 12:46 )

Ani tam si nedovolí mít trestně stíhaného premiéra, který si "poctivě vydělal" po revoluci své desítky miliard, takže je teď bohatší, než americký prezident.

Tara-Tara ( 22. července 2019 10:51 )

njn...Emerika náš vzor, nééé ??????

Monikay ( 22. července 2019 10:48 )

takovéto příšerky by měly dostat prostě doživotí bez možnosti propuštění

jdi-se-bodnout ( 22. července 2019 09:12 )

U nás si hýčkáme propuštěnou vražedkyni, protože se jí podařilo ve vězení otěhotnět.
Mimochodem - na vyřezání plic a srdce z těla stačí dva nože? A na ulici?
Tady z nás zase někdo dělá blbce.

cocumysvole ( 22. července 2019 08:48 )

No a co chcete? Vrah má za vraždu dostat provaz nebo kulku.Protože vah vraždí úmyslně. Neměl by mít právo žít dál.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání