Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Lukáš (†21) zemřel po policejním zásahu: Všude byla krev, popsala sousedka

Lukáš (†21) zemřel po policejním zásahu: Všude byla krev, popsala sousedka
Lukáš (†21) zemřel po policejním zásahu: Všude byla krev, popsala sousedka  (Autor: Facebook, archiv Blesku)
Autor: dce - 
21. července 2019
05:40

Tragickou smrt mladého muže vyšetřují policisté na Slovensku. Lukáš se osudný den pohádal se svou babičkou, která na něj zavolala policii. Během pacifikování začal mladík kolabovat. Incident skončil jeho smrtí. Sousedé jsou v šoku, nikdo přesně nechápe, co se stalo. Podle některých informací měl Lukáš problém s drogami.

Jednadvacetiletého Lukáše vychovávala od malička babička Ľubica ve Veľkom Kríšti. Ve středu mezi nimi ale došlo ke sporu, který vyeskaloval do takových rozměrů, že babička na svého vnuka zavolala policii.

„Lukáš měl být pod vlivem drog. Z chodby byl slyšet hrozný křik a bouchání. Policisté si s mladým sousedem nevěděli rady,“ popsala serveru Čas.sk sousedka Soňa. Přímo na chodbě paneláku museli mladého muže policisté zpacifikovat, Lukáš přitom křičel na svou babičku, aby mu pomohla. Najednou se ale situace zcela obrátila.

„Potom, když ho policisté drželi, už křičel, že ho to bolí a nemůže dýchat. Chtěl, abych mu otevřela dveře, ale nemohla jsem, nedovolili mi to policisté,“ dodala sousedka. Pak prý přišla k Lukášovi blíž jeho babička a všimla si, že její vnuk nedýchá a začíná fialovět. Na místo během pár minut přijeli záchranáři, kteří už Lukášovi ale nedokázali pomoci.

„Policisté však Lukášovi nedali první pomoc. Už jsem ho viděla jen mrtvého. Nos a také ústa měl od krve. Všude na chodbě bylo množství jeho krve,“ tvrdí Soňa s tím, že věří, že policie pochybila. To také sdělila vyšetřovatelům, kteří případ řeší. „Nebudu přece lhát.“

Lukáše znala jen jako hodného mladíka. „Nedávno se vrátil z léčení. Snažil se najít zaměstnání, měl i přítelkyni. Vždyť i během toho zákroku křičel i její jméno,“ dodala Soňa.

Policie celou věc šetří pro podezření z přečinu usmrcení, poslední slovo budou mít znalci, které k případu přizvali.

centrum ( 21. července 2019 14:48 )

Kluka vychovala babička.
To málokdy dopadne dobře, byť by se babička snažila sebevíc. Kluk potřebuje otce. Ten by měl být hnán k zodpovědnosti. Proč zplodil dítě, o které se pak nestaral ...

radsab ( 21. července 2019 12:48 )

Toto články by se měly posílat Tereze Hlůžkové - vězení Kot Lakhpat!

iFender ( 21. července 2019 12:24 )

Ode dneska ma Slovensko a cela spolecnost od neho klid.Kdo vi co by jeste stinul udelat nez by ho drogy definitivne odrovnaly.

doktormediciny ( 21. července 2019 12:06 )

Ono to ma i jine zorne uhly.Babka na kluka vari a pere mnohgo let.Ted jeste abY mum platila pohrab. No a dalsi roku muze sedet, koukat do blba a evenmt. se diovat z okna..
Vycvhoova prarodicu vede lečckdy k podobnym koncum

zdravymozek ( 21. července 2019 11:42 )

Zase se manipuluje s příspěvky !!!S­amoz­řejmě,­5nas­toIev­ceskyc­h,res­pekt a goral učenec z Plzně !!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání