Po tříleté známosti si v naprostém utajení v sobotu na zámku v Napajedlech Roman Vojtek a Petra Vraspírová, dnes již Vojtková, řekli ANO.

Náš svatební den, byl nejkrásnějším dnem, jaký jsme zažili. Na celém území ČR déšt, bouřky, ale ve 13:33h se nad zámeckou zahradou otevřelo nebe a my zažili zázrak. Řekli jsme si nejdůležitější 'Ano', jaké jsem kdy nahlas řekla. Srdečné gratulace našich nejbližších jsme proplakali a pak si jen celý den užili. Pršelo nám i štěstí, objevila se duha, svatební kytici chytila Romanova Editka, která se snad do roka a do dne nevdá, když má teprve devět, chi!" popisovala do detailů hvězda muzikálů Vlasy či Mamma Mia.

„Báječné jídlo, krásná překvapení, úžasný realizační team a milující lidé. Celý den vygradoval dokonalým ohňostrojem a já vlastně celý den jen žasla, jak se celý vesmír a milující lidé semkli a my prožili tak překrásný den, že jsem všech pocitů plná ještě dnes. Děkuji tobě, lásko moje. Děkuji své rodině,“ napsala kráska, která rovněž hraje v muzikálech a svého manžela nade vše miluje.

Splnil se mi sen. Potkat muže, který mě bude nadevše milovat a kterého budu nadevše milovat já. Žádná manipulace, jen čistá láska. Nejvíc věřím v lásku a že láska hory přenáší. A my dva nesli od začátku každý jednu a sakra těžkou. Teď jsme z nich vybudovali domov pro rodinu, ve které tu lásku budeme opatrovat a předávat dál,“ netají se Petra. 

Možná tak narážela na to, že Roman Vojtek už za sebou jedno nevydařené manželství má. V roce 2009 se oženil s Terezou Janoušovou, s níž má dceru Editu (9) a syna Benedikta (4). Než se syn narodil, tak Roman svou těhotnou manželku opustil a o rok později se rozvedli. Děti mají ve střídavé péči.

VIDEO: Vojtkova snoubenka Vraspírová: S Romanem se milujeme velmi často!

Video
Video se připravuje ...

Vojtkova snoubenka Vraspírová: S Romanem se milujeme velmi často! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
30 fotografií