S mladým zpěvákem Petrem Borkovcem se Knechtová scházela a rozcházela tak dlouho, až si uvědomila, že to nemá cenu. Šušká se, že za jejich rozchod může nejen propastný věkový rozdíl, ale také Borkovcovy údajné psychické problémy a potíže s alkoholem. 

O tom ostatně přesvědčil i v tomto týdnu, když byl zadržen policií za krádež v jednom pražském baru. „Odskočil si na záchod a řekl nám, že si jde k manažerce pro peníze. No a pak prostě utekl. Propil celkem přibližně tisíc korun a později jsme zjistili, že nám ukradl z tržby dalších pět tisíc a drobné,“ rozčilovala se majitelka podniku, kde zpěvák vyváděl.

Zatímco Borkovec je teď v rukou policie, Knechtová si pořídila nového miláčka. „Ahoj, jmenuji se Tonya a budu s vámi bydlet a cestovat. Takže už jsme tři," napsala pohledná brunetka na svém instagramu. Fenka jezevčíka doplnila už sehranou dvojici, kterou tvořila zpěvačka s fenkou francouzského buldočka Kájou. 

V době, kdy ještě chodila s problémovým Borkovcem, cvrlikali si vrabci na střeše o možném miminku. To ovšem nikdy nepřišlo, a tak si zpěvačka zatím musí vystačit s pejsky. O tom, že se možná nikdy maminkou nestane, už se tak nějak smířila. „Ne každému se tohoto daru dostane. Takže já nad sebou ještě nelámu hůl, ale na druhou stranu už se snažím vyrovnat s myšlenkou, že se to nepodaří,“ rozpovídala se v loňském roce Knechtová ve slovenské televizi Markíza. 

VIDEO: O 19 let mladší exmilenec Kataríny Knechtové těžce nese rozchod!  

Video
Video se připravuje ...

O 19 let mladší exmilenec Kataríny Knechtové těžce nese rozchod! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
72 fotografií