Po dlouhé době spekulací vyšlo před měsícem najevo, že Veronika Kopřivová ukončila po více jak třech letech vztah s Jaromírem Jágrem. Nikdy ale nechtěla zveřejnit pravý důvod krachu. 

„S Jaromírem spolu už nějakou dobu nežijeme. Vztah jsem ukončila z důvodů, které jsou pouze mezi námi. Dříve jsme to nezveřejňovali také z našich soukromých důvodů," napsala před časem blondýnka na svém instagramu. 

Podobně to komentoval i Jágr, který si vystačil se slovy: „Nevyšlo nám to." Ještě před oficiálním oznámením o rozchodu se šuškalo o tom, že modelka s ideálními mírami 90-60-90 tvoří pár s urostlým modelem Miroslavem Dubovickým, se kterým často fotila a jezdila do zahraničí. 

„Vídáme se spolu a tečka. Více své soukromí komentovat nechci. Nedělejte zase z toho, že čekáme dvojčata,“ nepřímo jejich vztah potvrdila Kopřivová. Zato hashtagy jako 'láska', 'pár' nebo 'štěstí' na instagramu u jejich společných fotografií na Mirkově profilu mluví za vše. 

I přesto, že se obdivuhodně Jágr i Kopřivová dlouho drželi hesla 'nepropírat své špinavé prádlo na veřejnosti', nyní to vypadá, že se Veronika snaží naznačit, že hokejista s číslem 68 nebyl ve vztahu natolik pozorný, jak by si možná přála nebo zasloužila. 

„A já myslela, že snídaně do postele neexistují," napsala k fotografii na svém instagramu, ze které je patrné, že jí někdo udělal touto pozorností obrovskou radost. A od koho jiného potěší snídaně do postele víc, než od nového miláčka... Navíc, že si Dubovický rád vychutná snídani mimo kuchyň, o tom se na svých sociálních sítích pochlubil naposledy před týdnem.

VIDEO: Jaromír Jágr: Upřímně promluvil o rozchodu s Veronikou!

Video
Video se připravuje ...

Jaromír Jágr: Upřímně promluvil o rozchodu s Veronikou! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
168 fotografií