Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Odkopnutý český milionář (63) pláče: Mladičká exsnoubenka šla pod kudlu!

Autor: chal - 
18. července 2019
13:41

Portugalská hvězda reality show a bývalá striptérka Margarida Aranhaová (25) se po rozchodu s českým milionářem Milošem Kantem (63) ve smutku rozhodně neutápí. Vnadná kráska je v životní formě a míří stále výš. Údajně navázala vztah s mladým portugalským hercem a podstoupila speciální proceduru, díky které má větší a plnější sedací partie.

O nové nápadníky tak usměvavá tanečnice pravděpodobně nebude mít nouzi. Vylepšené hýždě možná už pár dní hýčká portugalský herec Ângelo Rodrigues (31). Portugalská bulvární média totiž tvrdí, že Margarida začala po odkopnutí českého podnikatele chodit právě s ním.

Margarida se za estetický zákrok vůbec nestydí, naopak se o jeho průběh a výsledek podělila se svými více než sto tisíci fanoušků na instagramu. Proceduru označila jako bezbolestnou, rychlou a hlavně účinnou.

Vztah Miloše Kanta a Margaridy Aranhaové začal zhruba před třemi měsíci, když si český podnikatel všiml Portugalky v jednom ze svých švýcarských nočních klubů. Zanedlouho už televizní hvězdička s Kantem tvořila pár. Křivky svůdné tanečnice stárnoucímu donchuánovi učarovaly natolik, že ji už po šesti týdnech vztahu teatrálně požádal o ruku.

Fotografie ze zásnub obletěly celý svět, Kant si totiž pro tento speciální moment vybral víc než speciální příležitost. Plešatý šedesátník před Margaridou poklekl na koleno na červeném koberci filmového festivalu v Cannes před promítáním filmu Mektoub, má láska: Intermezzo.

Zamilovaný milionář se mladou snoubenkou tak rád chlubil, že si kvůli tomu dokonce založil účet na instagramu. Sociální síť pak klidně i několikrát denně zásoboval Margaridinými fotografiemi. Kromě toho také pravidelně hájil čest své milované.

Na Kantově účtu se totiž často objevovaly komentáře, jejichž autoři mladou Portugalku obviňovali z vypočítavosti a lásky k penězům – zkrátka ji označovali za zlatokopku. Jestli by osamělý šedesátník svou bývalou lásku srdnatě hájil i dnes, se bohužel nedozvíme, protože Kant svůj účet na sociální síti smazal.

sukin-sa-vracia ( 18. července 2019 22:01 )

HOLOGRAM ( 18. července 2019 20:22 )

Odporná slizká kuurrvva

11karel11 ( 18. července 2019 18:09 )

Ta její perdel je jako pozadí koně.

sukin-sa-vracia ( 18. července 2019 16:43 )

Taky bych asi plakal kdyby mě odkopla taková kočka...

forrtyn ( 18. července 2019 14:31 )

Mladá holka se potřebuje vyblbnout s mladým, to je pochopitelné. Co plešatým dědulou? Má sice prachy z pornobusinessu, ale jinak s ním zrovna zábava nebude, dobře holka udělala.

Zobrazit celou diskusi