Na nedělní premiéře nové adaptace klasické Disneyovky Lví král se na londýnské premiéře setkala bývalá herečka a současná vévodkyně ze Sussexu Meghan Markleová a její manžel princ Harry (34) s herečkou Beoyncé a jejím chotěm, rapperem, který si říká Jay-Z (49).

Beyoncé ve filmu totiž propůjčila svůj hlas lvici Nale, jedné z hlavních postav, a Meghan sem doprovázela svého muže, pro kterého to byla jenom další nudná společenská akce. Mnozí však nedokázali uvěřit tomu, že je tohle první setkání těchto dvou čokoládových krásek - obě celosvětově známé dámy k sobě měly naprosto nečekaně blízko!

Někdejší hvězdička seriálu Kravaťáci (Suits) kvůli Beyoncé několikrát porušila královský protokol – nejprve se obě dámy vřele objaly, respektive Meghan se vrhla kolem krku Beyoncé, a poté si daly dokonce i polibek na tvář. „Tyto dvě ženy se pozdravily, jako kdyby byly dlouholeté přítelkyně, navíc je to právě Meghan, která při setkání s Beyoncé mírně nakloní hlavu jako výraz uznání,“ říká expertka na řeč těla Judi Jamesová.

A co víc, slavná zpěvačka, v momentě, kdy tiskla vévodkyni ze Sussexu ve svém náručí, šeptla: „Princezno moje!“ Příznivci královské rodiny okamžitě začali šílet dojetím a na sociálních sítích se z tohoto videa stal učiněný hit.

Přestože v královském paláci dozajista nebyli z falimiérního chování Meghan nadšení, bývalá herečka se s popovou superstar skvěle bavila. Beyoncé prohlásila, že malý Archie (2 měsíce) je „tak strašně krásný“ a princ Harry jí pak jako hrdý tatínek předváděl, že se jeho malý synek už snaží sám držet hlavičku nahoře. Jay-Z jako zasloužilý trojnásobný otec poté předal vévodovi a vévodkyni nejdůležitější moudrost, ke které postupem času dospěl: „Nejlepší radu, jakou vám můžu dát, je vždycky si najít čas sami na sebe.“

VIDEO: Trailer k pohádce Lví král

Video
Video se připravuje ...

Lví král: Legendární disneyovský příběh stále baví a zaručeně vás dostane i v nové podobě od 18. 7. 2019 také v českých kinech. • VIDEO Falcon, Walt Disney Pictures

Fotogalerie
102 fotografií