Pavlína Pořízková se stala nejmladší modelkou na obálce plavkového vydání časopisu Sports Illustrated, mnohokrát se objevila v magazínu Vogue a ani po padesátce si na nedostatek práce stěžovat rozhodně nemůže. 

Občas i modelky ale potřebují vydechnout, relaxovat a načerpat síly na další hektický rok. Stejně je tomu i u Pavlíny, která si pro dovolenou vybrala Itálii – a z té později zamířila do rodného Česka! „Ahoj, moje milovaná rodná země! Po noční jízdě vlakem, kterým jsme projeli Itálii a Rakousko, jsme s velkým zpožděním dorazili do Českého Krumlova. Vltava je tady tak čistá, že v ní můžete plavat,“ rozplývala se nadšením Pořízková na instagramu.

O pár dní později se přesunula do Prahy, kde si nemohla nechat ujít návštěvu Karlova mostu. „Zastavila jsem se před Karlovým mostem a na hlavě mi přistála holubice. Bylo to milé, ale pak jsem si uvědomila, že to je vytrénovaný pták od ruského cvičitele, který po mně za to chtěl peníze,“ smála se supermodelka a dodala, že to za ten zážitek rozhodně stálo. V úterý se pak ještě zajela podívat na zámek Červená Lhota, kde se točila například pohádka Zlatovláska.

Při pražské návštěvě měla na sobě modelka růžové šaty, kterými zaujala i zahraniční média. Kdo by ale čekal předražený model od světoznámého návrháře, mýlil by se. „Jsou to šaty staré asi dvacet let a koupila jsem je ve slevě za 25 dolarů. Nosím je každé léto už od roku 1999. A budu je nosit, dokud se nerozpadnou,“ prozradila Pořízková na sociální síti. Od fanoušků, ale i módních kritiků si tím vysloužila velkou pochvalu. 

VIDEO: Pavlína Pořízková: Pro krásu musím tvrdě dřít

Video
Video se připravuje ...

Pavlína Pořízková: Pro krásu musím tvrdě dřít. Jan Búda

Fotogalerie
151 fotografií