O mladé topmodelce s výrazným předkusem, tedy Evě Doležalové, se poslední dobou psalo nejen kvůli jejímu vztahu se synem herecké legendy Vala Kilmera, ale i pro její uměleckou činnost. V Los Angeles se jí úspěšně podařilo prosadit jakožto scenáristce, producentce a dokonce i jako režisérce několika krátkometrážních snímků. V našich končinách se objevila před kamerou například v seriálech Četnické humoresky nebo Četníci z Luhačovic.

Na svých sociálních sítích Doležalová své soukromí nikdy neventilovala, ale vědělo se, že s Jackem Kilmerem, jehož dokonce obsadila do několika svých snímků, randí zhruba od léta 2017. Za film Carthe Blanche (což v přeneseném významu znamená »volná ruka« či »neomezená moc«), v němž Jack ztvárnil hlavní roli, Doležalová získala Cenu diváků na americkém filmovém festivalu Mammoth. Není tedy divu, že se tyhle dvě hrdličky na všech společných fotkách spokojeně usmívaly a láska z nich sálala na všechny strany.

Dnes je však všechno jinak. Přestože s pohledným synem jednoho z filmových představitelů ikonického Batmana talentované Doležalové vztah nevyšel, dlouho o samotě nezůstala. Nyní by měl být jejím novým vyvoleným francouzský designér, model a příležitostný herec Louis-Marie de Castelbajac (36), s nímž už dokonce obráží ruku v ruce společenské akce. Tato brněnská rodačka má zkrátka šťastnou ruku na výběr vlivných partnerů…

 

Fotogalerie
50 fotografií