Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Sériový vrah lovil oběti na facebooku: Pak je znásilnil a zavraždil! Nejmladší bylo 15 let

Sériový vrah lovil oběti na sociální síti: Ženy zval k sobě domů, kde je znásilnil a zavraždil! Těla pohřbil na zahradě
Sériový vrah lovil oběti na sociální síti: Ženy zval k sobě domů, kde je znásilnil a zavraždil! Těla pohřbil na zahradě  (Autor: Twitter/Mweli Masilela)
Autor: rc - 
18. července 2019
10:25

Hrůzný případ vyšetřují jihoafričtí policisté. Sériový vrah Julius Thabiso Mndawe (25) lovil své oběti přes sociální síť. S ženami se posléze sešel u něj doma, kde je znásilnil a zavraždil! Jejich těla poté pohřbil na zahradě poblíž svého domu. Mndawe se již přiznal, že zavraždil pět žen. Jedné z nich bylo pouhých patnáct let.

Thabiso Mndawe se na sociální síti facebook seznamoval s ženami, které posléze zval k sobě domů. Podle informací britského listu The Sun je měl posléze znásilnit a pohřbít na svém pozemku poblíž domu. Policie sériového vraha dopadla díky mobilu oběti, který si Mndawe nechal.

Pětadvacetiletý vrah se posléze přiznal policii k vraždám pěti dívek. Strážcům zákona dokonce ukázal, kam těla žen pohřbil. „S ženou se seznámil přes facebook,“ uvedl plukovník Mtsholi Bhembe pro list Sunday Times. „Poté si spolu psali a sešli se u něj doma. Údajně hned poté, co měli sex, se žena začala domáhat peněz a potom odešla. Zjevně se vrátila hned další den a znovu se domáhala peněz. Pohádali se a podle jeho výpovědi ho udeřila, tak ji strčil. Upadla a udeřila se do hlavy,“ dodal. Když Mndawe zjistil, že je žena mrtvá, svlékl ji a pohřbil na zahradě u domu.

Podle jeho výpovědi i ostatní ženy požadovaly peníze poté, co spolu měli pohlavní styk. „Uvedl, že některé z nich mu vyhrožovaly, že ho zažalují ze znásilnění,“ dodal plukovník. Dvě těla žen našla policie pohřbená uvnitř domu. Strážci zákona je tam našli svázaná k sobě drátem. Čtyřem obětem nebylo víc jak dvacet let, nejmladší z žen bylo patnáct let. Jedné z obětí bylo čtyřiadvacet let. Všechny byly znásilněny a udušeny. „Je to šokující, mladý muž zabíjí mladé ženy a pohřbívá je na zahradě, zatímco jejich rodiny po nich pátrání, on tiše schovává jejich těla,“ uvedl k případu policejní komisař Gen Mondli Zuma.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání