„Krásný večer vám přejí Roman a Petra Vojtkovi,“ napsal podruhé ženatý herec Roman Vojtek, který několikrát denně navštěvuje skrze sérii reklamních spotů snad každou domácnost v Česku, na svůj instagram. Svá slova připojil ke svatební fotografii, na které to oběma novomanželům velice sluší, nevěsta dokonce vypadá jako pohádková princezna a velice něžně se k sobě tulí. Podobný snímek sdílela na své sociální síti i Petra Vraspírová, která naznačila, že se oba novomanželé rozhodli jít nadále životem se společným příjmením Vojtkovi.

Tato novinka všechny jejich kolegy z umělecké branže velice překvapila a velice potěšila. „Jééé, tak vy už jste svoji? Moc gratulujiiiiii,“ netajila se svým nadšením například zpěvačka Olga Lounová (38). Ke sňatku jim gratulovala i zpěvačka Anna Slováčková (23), moderátorka Eva Decastelo (40), modelka Renata Langmannová (32) nebo herečky Veronika Arichteva (33) a Andrea Růžičková (34). „Románku, tak moc gratuluju vám oběma. Hodně lásky, štěstí a tolerance,“ napsala jim dojatá zpěvačka Monika Absolonová (42).

Mezi gratulanty byla dokonce i Daniela Šinkorová (46), s níž přitom Roman před lety také chodil. V době studií do sebe byli zamilovaní, jenže pak si herec našel jinou. Herečka z prvních dílů Ordinace se tehdy zhroutila a zhubla 10 kg. To už je ale dávno pryč. „Našli jste se. Moc Vám to přeju. Buďte pořád tak šťastní, jako jste byli doteď," napsala brunetka a připojila velkou gratulaci a též několik srdíček a čtyřlístků pro štěstí.

Žádost o ruku přišla loni v říjnu na Žižkovské věži, na místě, které mají oba dva velice rádi. Roman speciálně pro Petru, ženu svého srdce, objednal limuzínu, která ji zavezla do luxusního apartmá. Nechal též připravit přepychovou večeři, zařídil dokonce společnou masáž… A ona po celou dobu nic netušila. Myslela si totiž, že to celé nachystal jenom kvůli jejím narozeninám!

„Říkala, jak jsem hodný, že jsem pro ni připravil takový krásný den. A že teď už můžeme dělat jen to, co chci já. No a já tedy udělal to, co jsem chtěl, a vytáhl krabičku s prstýnkem… Bylo to opravdu moc hezké. Asi půl hodiny jsme brečeli a vyznávali si lásku,“ popisoval pro Sedmičku Vojtek, kterého si většina diváků oblíbila v seriálu Vyprávěj. Tam ztvárnil roli sympatického Karla Dvořáka.

VIDEO: Vojtkova snoubenka Vraspírová: S Romanem se milujeme velmi často!

Video
Video se připravuje ...

Vojtkova snoubenka Vraspírová: S Romanem se milujeme velmi často! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
45 fotografií